directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 23:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 16 de maig de 2008 05:00 h

Sants Sadurnís

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

sant sadurni carrer poble
Comparteix
   


Sant Sadurní d'Anoia serà l'amfitrió aquest cap de setmana de la 7a Trobada Internacional de municipis que porten el nom de Sant Sadurní, un esdeveniment que tindrà lloc per primera vegada fora de França. Aquest fet explica que la majoria dels municipis de la trobada siguin francesos, agrupats sota l'associació Rencontre des Saint Saturnin. A banda del fet de sortir de França, aquest any per primera vegada s'han convidat municipis de l'estat espanyol anomenats Sant Sadurní. De moment, ja ha confirmat la seva presència el municipi gallec de Sant Sadurniño i és possible que Sant Sadurní d'Osormort (Osona) i Sant Sadurní de l'Heura (Baix Empordà) també hi participin.

De França, on hi ha comptabilitzats uns setze municipis que porten el nom de Sant Sadurní, en vindran aproximadament la meitat. Les previsions assenyalen que visitaran la vila més d'un centenar de persones amb motiu d'aquesta trobada. En el cas del municipi de Sant Sadurniño, els seus representants vindran acompanyats del grup de gaiters Berros do Castro, que faran un parell d'actuacions públiques.

L'Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia ja ha participat en aquestes trobades, sempre a territori francès, i és per aquest motiu que l'alcalde del municipi, Joan Amat, es va oferir a acollir la trobada d'aquest 2008.

Sant Sadurní d’Anoia va tenir coneixement d'aquestes trobades d'una manera casual arran d'una visita turística a la vila d'una persona d'un dels municipis francesos que forma part de l'associació Rencontre des Saint Saturnin. A partir d'aleshores es van iniciar uns contactes que van derivar, fa tres anys en la presència d'una representació de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia en una d'aquestes trobades.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.