directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 06:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 4 de juny de 2008 05:00 h

Quan caurà Espanya?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


La població catalana viu amb un dubte difícil d'aclarir. Quan caurà Espanya a l'Eurocopa d'aquest estiu? Serà la lligueta? Serà a quarts de final? Seran desqualificats abans en algun control antidopatge?

La veritat és que aquells catalans que, contràriament a Francino i companyia, no combreguen de cap manera amb 'la fúria', han començat a mobilitzar-se per tal de celebrar l'imminent eliminació d'Espanya. Al Facebook, per exemple, els catalans 'antiroja' s'han organitzat a través del grup 'Aquesta Eurocopa no aniré amb Espanya', un grup que ja compta amb més de 130 membres i suma adeptes cada hora que passa. Ja que parlem d'aquesta xarxa social, darrerament també caldria destacar el grup 'M'hi jugo el que sigui a que trobo un milió de persones que odien el Madrid', una iniciativa nascuda des dels països nòrdics que mica en mica aglutinarà tots aquells que odiïn als blancs.

L'espectacle que oferirà la roja aquesta Eurocopa promet ser espectacular, i ningú vol perdre's el moment de l'eliminació de la selecció espanyola i la infàmia dels  posteriors dies de dol per part dels mitjans espanyolistes. Per anar avançant la festa, al Racó Català han organitzat una porra per endevinar a quin moment 'la fúria' caurà eliminada, amb interessants premis, com un sopar al restaurant 'Terra d'Escudella' o samarretes de la selecció catalana de futbol.

Des d'Espanya també creuen que l'eliminació de la selecció espanyola és un fet segur i inevitable, i fa uns mesos ja us avançàvem un divertit joc per eliminar la selecció. A continuació us oferim el vídeo promocional d'aquest fantàstic vídeojoc:




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.