directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 02:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 12 de gener de 2011 05:00 h

Portabella i els tres porquets

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

tres porquets
Comparteix
   


Les negociacions per una possible aliança independentista a les eleccions municipals de Barcelona continuen, i coneixent la tendència històrica dels sobiranistes a la fragmentació si finalment s'aconsegueix un pacte es podria considerar un miracle. Tot i això, tant ERC com SI, Reagrupament i la CUP continuen mantenint intenses reunions per poder trobar punts en comú i articular un pacte municipal que els beneficiaria a tots.

En un esmorzar amb la premsa aquest dilluns, Portabella ha repetit que les negociacions es troben prou avançades com per ser optimistes, però tot està a la vegada massa verd com per donar-ho per fet. El líder republicà no tanca la porta a realitzar la coalició amb només algunes de les formacions independentistes amb les que estan parlant, i ha avançat que un dels grans cavalls de batalla està essent la marca electoral sota la qual es presentarien, que podria ser nova o bé una suma de sigles.

Respecte al nom de l'aliança, el líder municipal d'ERC ha marcat perfil propi utilitzant hàbilment com a metàfora el conte dels tres porquets. Segons aquesta analogia, en aquest conte de les primàries 'nosaltres tenim la casa de maons dels tres porquets', en referència a la denominació ERC, amb vuitanta anys d'història i una trajectòria municipalista dilatada, i per tant correspondria als partits propietaris dels habitatges de 'palla' i de 'fusta' arrecerar-se a l'únic habitatge sòlid per poder escapar del llop.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
JORDIBCN fletxa BARCELONA
12 de gener de 2011, 12.00 h

Si però un dels porquets té una casa de 2 milions d´euros, voleu dir que voldra anar a viure a la caseta d´ERC?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
12 de gener de 2011, 10.49 h

te n'explicaré un altre de conte, la casa de totxo, ja construïda fa 80 anys(ERC) s'acabà abandonant i envellint, també serví un temps pels okupes i finalment es convertí en una casa de barrets, el porquet que hi vivia, que no era tonto(portabella), trucà als seus germans perquè li anèssin a rentar i posar maca altre cop, els altres porquets però vegueren que era més fàcil enderrocar-la i fer-n'hi una de nova que no rehabilitarla.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
12 de gener de 2011, 09.31 h

Portabella, plega! Ja ho han fet Carod i Benach. Puigcercós ha fet el que havia de fer també, amb temps i sense sacsejades internes. Ara queda que tu faces el mateix. No podem permetre que canvies les sigles per a que 4 frikis externs i que volen el pitjor per a ERC estiguen a gust, ni tampoc permetre que tots els grans de pus en el cul que van marxar tornen a entrar perquè tu els obres la porta.

PORTABELLA, PLEGA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.