directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 23 de febrer de 2009 05:00 h

El 23-F avui

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

tejero 23 febrer f 23f
Comparteix
   


Notícies relacionades

Aquest dilluns fa 28 d'anys del 23-F, un dels darrers intents de la dreta espanyola per acabar amb la democràcia a l'Estat espanyol. Tothom, qui més qui menys, recorda què feia aquell 23 de febrer de 1981, on era i quines sensacions van embargar-lo arran del 'todo el mundo al suelo' de Tejero i la seva colla de trinxeraires.

Aquella nefasta vesprada també ha estat recordada com 'la nit dels transistors', perquè tothom estava pendent de l'evolució del cop a través de la ràdio. En un intent de retratar com han canviat els temps, des la xarxa s'han proposat emular tot el que va passar aquella nit retransmetent-ho a temps real en un Twitter.

Al web '23-F.com' i utilitzant un twitter -tecnologia que permet anar penjant petits comentaris que són publicats immediatament a la xarxa- els autors de la iniciativa volen retratar com hagués estat el seguiment del cop si s'hagués disposat d'una tecnologia tant immediata com aquesta. D'aquesta manera volen acostar-se a com seria un cop de l'estil en l'era de la sobreinformació i les noves tecnologies.

Durant tot aquest dilluns aniran retransmetent en directe, minut a minut, els fets del cop tal com van anar succeint. Esperem que, a l'hora d'explicar el paper del rei per tal d'aturar el cop, siguin molt més fidels a la veritat que en el publireportatge monàrquic '23-F: el dia más difícil del rey' que va emetre's aquests dies, una veritable fel·lació reial pagada per tots els catalans gràcies a la col·laboració de TV3, sempre tan 'nostra'.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
23 de febrer de 2009, 18.17 h

Pels catalans, el cop d'estat encara dura, només que els protagonistes són uns altres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.