directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 15:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 16 de març de 2011 05:00 h

El ministre de Foment vol eclipsar Tremosa

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


L'eurodiputat de CiU i membre de la Comissió de Transports del Parlament Europeu, Ramon Tremosa, anunciava setmanes enrere que una delegació d'aquesta comissió havia acceptat la seva proposta de fer un viatge a Catalunya per tal de conèixer de prop les infraestructures i el potencial del corredor mediterrani.

El projecte tècnic d'aquest corredor, pel qual el govern espanyol ha demostrat a bastament tenir poc interès, l'havia de presentar dies enrere el ministre espanyol de Foment, José Blanco, tot i que finalment l'acte va ser anul·lat per problemes d'agenda.

Ara, sense fer massa soroll, resulta que el ministeri de Foment ha tingut la gran idea de presentar el projecte tècnic ni més ni menys que aquest dimecres a la tarda coincidint amb l'arribada a Barcelona dels eurodiputats i l'inici del programa d'activitats de tres dies que s'ha preparat. D'entrada semblaria una bona pensada aprofitar l'estada de la delegació de la Comissió de Transports de la UE a Barcelona per presentar el projecte tècnic també als eurodiputats, però no serà així.

Mentre el ministre Blanco i el president Mas presentaran a dos quarts de cinc de la tarda el projecte tècnic del corredor mediterrani a la Casa Llotja de Mar, la comitiva del Parlament Europeu que és justament a Barcelona per conèixer millor aquesta infraestructura serà fent una visita a la Terminal 1 de l'aeroport del Prat i la nova xarxa de trens de l'aeroport.

Benvinguda sigui, finalment, la presentació del projecte tècnic del corredor mediterrani però és lamentable que davant la coincidència de calendari i temàtica hagi estat impossible la coordinació entre uns i altres.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jesús (Xess) fletxa Badalona
16 de març de 2011, 10.12 h

Coincidència?? I un be negre!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.