directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 14 de març de 2011 05:00 h

Quan Reagrupament renegava de Portabella

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

erc, rcat, fotomuntatge
Comparteix
   


L'acord entre Jordi Portabella i Reagrupament per anar junts a les municipals barcelonines va néixer amb la voluntat de tancar les velles ferides obertes en l'espiral de corrents crítics i escissions que va patir Esquerra Republicana la darrera legislatura. No cal dir que des d'ambdues parts s'esforcen per deixar enrere les desqualificacions mútues, però Internet no perdona i permet localitzar les dures crítiques que els reagrupats propinaven ara fa un parell d'anys contra Jordi Portabella.

Tal com revelen al fòrum del Racó Català, la memòria cau de Google ha permès rescatar un apunt crític del web oficial de Reagrupament que els de Joan Carretero van afanyar-se a esborrar tan bon punt es va tancar l'aliança a Barcelona. L'article carrega contra Jordi Portabella per viatjar a la Xina convidat pel Govern de Jordi Hereu tot i estar a l'oposició. Acompanyen a l'article una bona colla de comentaris sagnants de simpatitzants de Reagrupament, que no dubten a titllar Portabella de fer 'entreguisme' als socialistes 'per tot arreu', i assegurant que el viatge era la 'contrapartida' per haver aprovat els pressupostos municipals als socialistes any rere any.

Fins i tot Joan Carretero va assegurar l'any 2007, en una entrevista a El Temps: 'L'estada d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona ha ajudat gaire a l'alliberament del país? Jo crec que radicalment no. Ara bé, ha servit perquè hi hagi gent que estigui molt bé, en un oasi confortable. I s'hi poden estar tota la vida, segurament'.

Enmig de tota aquesta mala maror amagada sota la catifa de l'aliança per Barcelona, caldrà veure com encaixen les recents declaracions de Portabella on el republicà no descarta pactar novament amb Hereu, ja que no repetir el tripartit ha estat sempre una de les condicions clau de Reagrupament.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Joanesco fletxa Barcelona
14 de març de 2011, 18.22 h

De tots els comentaris em quedo amb el del que diu que totes aquestes histories el que fan es donar mes vots a Conveniència i Unió.
Ja ha passat a las eleccions al Parlament i ara passarà a las municipals. No poden buscar uns mini'ns de consens i anar una sola llista per l'ha independència ?.
Ens estan marejant tant que al final els hi direm a tots plegats que ja s'ho faran.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi fletxa Barcelona
14 de març de 2011, 15.07 h

Ara n'hauríeu de fer la segona part, quan Esquerra renegava de Reagrupament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3 Oriol Jordan
14 de març de 2011, 13.15 h

El lògic seria que RCat es dissolgués finalment altre cop en Esquerra. Ara mateix no són ningú, i tot el que aconsegueixin ho faran dins del paraigua i gràcies a Esquerra


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
David fletxa L'Hospitalet
14 de març de 2011, 10.14 h

Reagrupament es una trista ombra del que prometia ser a finals del 2009...quina llàstima, els bons van marxar ia ra només queden els que es traguen l'orgull, la dignitat i les paraules per aconseguir ni que sigui una poltroneta...


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marcel fletxa Girona
14 de març de 2011, 06.36 h

Penso que s'equivoquen tant Esquerra com Reagrupament (Laporta respon a una altra lògica). Portabella creient que pot pescar a tot arreu és probable que molt del seu vot potencial vagi cap a un canvi segur, CiU, a banda d'esclatar-li les actuals aliances. Tret és clar, si és que no és això el que vol provocar Portabella, al veure que ja no té rivals en el seu àmbit.
Penso que no s'ha sabut filar prou prim en els plantejaments exposats fins ara. El plantejament no havia de ser d'un front... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.