directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 13 de maig de 2009 05:00 h

El digital d'en Castells

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

antoni castells
Comparteix
   


L’entorn més proper al conseller d’Economia Antoni Castells estaria preparant la sortida imminent d’un nou diari digital que hauria de servir d’altaveu a les tesis del conseller i, per extensió, del sector més catalanista del PSC. Aquest entorn veu amb preocupació que la postura que adoptarà finalment Castells en relació al nou finançament català corre el risc d'acabar tenint un ressò social ínfim, tant entre l’opinió pública espanyola –fet, d’altra banda, previsible– com a la catalana. Si es planta, perquè es planta, i si cedeix, perquè cedeix.

Davant d’aquesta perspectiva, estarien enllestint a marxes forçades un nou diari digital que es pogués fer un lloc, amb cara i ulls, en una Internet catalana que consideren massa dominada per diaris, blogs i fòrums afins a les mil i una branques de l’independentisme, a Convergència o al sector oficialista del PSC. En l’àmbit espanyol, el mitjà també vetllaria per fer arribar amb nitidesa a l’audiència espanyola la postura del conseller, que ara per ara és de xoc frontal amb el PSOE.

L’eventual diari també serviria perquè Castells tingués un suport sòlid si mai es plantegés una nova pugna per dirimir qui encapçala el socialisme català. En un moment en què els rumors de fallida del tripartit i la formació d’un govern sociovergent –amb Montilla com a gran sacrificat– es deixen sentir cada dos per tres, els acòlits del conseller raonen que disposarien d’un diari 100% afí mitjançant el qual podrien fer arribar les seves tesis al conjunt de militants del PSC.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.