directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 17:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 4 de maig de 2011 05:00 h

Les pubilles igualadines, segons la PxC

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant



noies, salt a corda, plataforma per catalunya
Comparteix
   


Amb l'arribada de les noves tecnologies al món de la política, i més concretament al món de la política municipal, les campanyes electorals són un niu de sorpreses. Ara ja queda a anys llum la irreverència d'Albert Rivera apareixent despullat en la seva primera campanya electoral, ara la xarxa s'omple a vessar de vídeos que ni els guionistes més brillants del Polònia podrien imaginar en el moment més àlgid de lucidesa.

Aquest és el cas de l'espot electoral de la Plataforma per Catalunya per a les municipals a Igualada (Anoia), que intentava captar el votant xenòfob amb aquest vídeo d'alt impacte.

Al vídeo, tres suposades col·legiales amb minifaldilles saltaven a corda al ritme de la popular sardana d'Enric Morera composta l'any 1926 Baixant de la font del gat. De cop i volta, el vídeo es traslladava al 2015, a una suposada Igu al-Ada, en què tres noies vestides amb burka fins als peus salten a corda al ritme d'una música àrab. L'audiovisual acabava amb unes paraules de Robert Hernando, el candidat de la PxC, alertant que ells són l'única solució per tal d'evitar 'aquest malson'.

Com era d'esperar, l'espot de seguida va començar a circular per la xarxa fins que al voltant de les 7 de la tarda d'aquest dimarts va deixar d'estar disponible al Youtube sense que la PxC hagi donat explicacions. Pot ser que els que estan avesats a criminalitzar la immigració s'hagin adonat que s'havien passat de frenada o, el que és més possible, que algú els hagi tocat el crostó i hagin hagut de recular. Sigui com sigui, és una bona notícia que aquest tipus d'iniciatives no tinguin carta blanca per fer i desfer amb total impunitat. 

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
7 de maig de 2011, 12.16 h

Youtube.com digué:
L'usuari ha eliminat aquest vídeo.
Ens sap greu.

--

Aviam si el podem veure a algun altre lloc per flipar mandonguilles


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.