directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 18:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 13 d'abril de 2011 05:00 h

L'evolució de Joan Carretero

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Joan Carretero és un home d'opinió canviant. Si podem resumir, molt a grans trets, la seva trajectòria política més recent dient que mesos després d'abandonar ERC i crear Reagrupament com a alternativa independentista va considerar que el partit republicà havia de ser 'el pal de paller de l'independentisme', ara ha tornat a demostrar tenir un parer poc definit. Aquest cop, en relació a la utilitat de les consultes sobre la independència. El 28 de febrer de 2010 va considerar que 'les consultes independentistes són un acte de pedagogia perquè la gent relacioni democràcia amb independència' i que serveixen perquè 'la gent es mentalitzi que a partir de la democràcia es pot assolir l'autodeterminació'. Ja al 25 d'abril si bé va considerar-les un 'excel·lent entrenament' per quan Catalunya hagi de 'decidir de debò' ja va relativitzar l'entusiasme i va disculpar l'aleshores president Montilla dient que 'la meitat de la població no va a votar a les eleccions habituals i no els esbronquem'.

El canvi de rol més bèstia, però, va començar el 21 d'octubre quan va posar en dubte la utilitat de les consultes: 'La majoria dels ciutadans, com és lògic, són gent racional i intel·ligent, i la primera pregunta que es fan és: 'si jo vaig a votar passarà alguna cosa?' No'. 'Si a tu et diuen que allò no serveix per res i, a més a més, és igual votar que sí o que no, doncs, per què hi he d’anar, no?' es va qüestionar el líder de Reagrupament. I el canvi va seguir aquest proppassat 10 d'abril en ironitzar sobre la poca importància que alguns partits donaven a les consultes sobre la independència a l'inici del procés. 'Alguns s'ho prenien mig en broma' va criticar havent oblidat que ell mateix, només sis mesos abans, no només n'havia restat la importància sinó que a més n'havia qüestionat la utilitat.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
13 d'abril de 2011, 13.51 h

A tota la secta pro Carretero que fa aquests comentaris tan pallassos els recomanaria llegir que deia el führer dels 48.000 vots sobre les consultes http://www.catradio.cat/premsa/notapremsa/24834/Joan-Carretero-questiona-la-utilitat-de-les-consultes-sobiranistes

Farsant que ets un farsant. Ja n'hi ha prou de denigrar l'independentisme. Reagrupament ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Joan fletxa Barcelona
13 d'abril de 2011, 10.32 h

Qualsevol altre persona menys l'autor de l'article entendria que amb això el Sr. Carretero es referia a la necessitat d'una consulta vinculant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Anuska fletxa Badalona
13 d'abril de 2011, 10.10 h

Veig que el cainisme continua entre el món independentista. Així sí que arribarem lluny. La persona (o persones) que ha escrit aquest article amaga el nom, però no li arriba al Carretero ni a la sola de la sabata. Aquesta és la prioritat del dia d’avui? Quan CiU s’abstindrà a la votació per la llei d’independència?
He llegit l’article perquè m’ha enviat l’enllaç una amiga, però ja fa temps que us he esborrat de la meva llista de diaris preferits.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Melcior fletxa Amer
13 d'abril de 2011, 09.56 h

D'opinió canviant, res. Carretero, sobre el tema de les consultes, sempre ha dit el mateix. Seveixen per mobilitzar la gent, per fer pedagogia, per entrenar-nos per quan arribi el moment de la veritat. I també ha dit que l'endemà de les consultes, per molt bé que hagin anat en alguns llocs, a efectes reals no som més independents que el dia abans. Això és absolutament coherent. I si algú no ho veu és que té pa a l'ull o que és directament un manipulador.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Emili fletxa TERRASSA
13 d'abril de 2011, 09.47 h

Al autor de l'article "L'evolució de Joan Carretero", Ja sabem que en aquest món no hi ningú oerfecte, per tant, alguna cosa deu haver fet bé aquest senyor quan tanta gent l'hem seguit i el seguim creient. Per mi va ser la primera persona que va fonamentar un grup per anar dirctament cap a la INDEPENDÈNCIA de Catalunya, quan encara no s'havia decidit ningú, ni ERC, que per això en va marxar. Crec que si més no, que En Carretero és valent i concret a part d'una bellíssima persona sin... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Anonim fletxa Badalona
13 d'abril de 2011, 08.49 h

Srs del Directe, no siguin tendenciosos siusplau. El Dr. Carretero sempre ha estat franc i ha dit el que pensa. I d'opinió canviant res de res, si precisament s'ha mantingut ferm quan calia! No confonguin a la gent i llegeixin bé els articles que estàn citant perquè clarament no els han entès.
Visca la unitat, visca l'entesa i visca Catalunya lliure!


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Àlex fletxa Barcelona
13 d'abril de 2011, 08.38 h

Aquest Carretero ha perdut el nord i el sentit del ridícul. El ressentiment se'l menja de viu en viu perquè no va treure cap diputat i els seus enemics mortals van entrar al Parlament. Doctor: això és la democràcia, si no li agrada vostè mateix recepti's algun calmant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Josep-Lluís G. fletxa Barcelona
13 d'abril de 2011, 08.21 h

Srs del Directe.cat... No siguin tan tendenciosos, sembla que es varen perdre algun capítol de Barri Sèsam... Per entendre, primer s'ha de "voler" entendre. I això, és clar que no ho "entenen" vostès.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Sandra fletxa Catalunya endins
13 d'abril de 2011, 07.52 h

Carretero és un caradura. En això de les consultes o en l'energia nuclear. Va dir que hi estava a favor i que n'hi hauria d'haver més i després va anar corrent a signar el manifest contra el cementeri nuclear a Ascó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jesús B. fletxa Girona
13 d'abril de 2011, 07.32 h

La ignorància fa dir moltes bestieses, doncs qui afirma que el defecte del Dr. Carretero és ser una persona d’opinió canviant, només vol dir dues coses: que el que ho diu no el coneix o que no coneix a la resta de polítics. Segurament te molts de defectes, però aquest precisament no se li pot atribuir en absolut. Si observar, reflexionar i evolucionar en els conceptes, fos impropi dels humans, la nostra espècie encara estaria penjada als arbres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.