directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 07:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 13 d'abril de 2011 05:00 h

Duran, omnipresent a Twitter

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

duran i lleida
Comparteix
   


Aquesta està essent, sens dubte, la setmana més mediàtica de Josep Antoni Duran i Lleida, i a aquest ritme el líder d'Unió va camí de convertir-se en un referent indiscutible de l'star system català.

Primer van ser les declaracions contra la consulta sobre la independència de diumenge, després la humiliant revelació del vot privat de Joana Ortega, seguida de l'insòlit 'ho he fet perquè em dóna la gana' que Duran va acompanyar amb una malèfica riallada, i aquest dimarts ha estat l'anunci de la sorprenent concessió de la Creu de Sant Jordi al líder d'Unió, de mans dels seus companys de federació al Govern d'Artur Mas. I per si amb la realitat no n'hi hagués prou, aquests darrers dies el Twitter està essent colonitzant per tres perfils falsos del Josep Antoni que, sempre des de l'humor i la sàtira, segueixen l'estela del Duran i Lleida del Polònia.

Per una banda hi ha el compte @Duran_Lleida, que aquest dilluns ironitzava sobre la revelació del vot de Joana Ortega d'aquesta manera: 'La Joana Ortega rai, el que ningú no sap és que jo a les autonòmiques vaig votar al PP...al PP? o era ciutadans? ara no ho recordo'.

El segon Twitter fals de Duran és rere l'adreça @josepaduran, i entre d'altres comentaris satírics, aquest dimarts piulava: 'Dimecres seré l'estrella convidada del @59_segundos pregunteu el què vulgueu que jo respondré el què em doni la gana'.

Per acabar, el tercer compte de Twitter fals de Duran obert darrerament és sota l'adreça @el_cerillo, i aquest dimarts ironitzava sobre l'atorgament de la Creu de Sant Jordi: 'Gràcies, Artur, per la Creu de Sant Jordi! La posaré al costat de la foto que tinc amb els dictadors Gaddafi i Obiang! #perqueemdonalagana!'

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Manel fletxa Gràcia
13 d'abril de 2011, 11.52 h

Dedicat al Senyor Duran
http://www.youtube.com/watch?v=198WBSDA1uA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Salvador fletxa Girona
13 d'abril de 2011, 09.01 h

A l'il•lustre filantrop i mecenes Fèlix Millet també li van concedir la Creu de Sant Jordi. No hase falta desir nada más.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.