directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 08:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 2 de maig de 2011 05:00 h

Els gitanos de Badalona, amb Anglada

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant




Comparteix
   


El populisme de Josep Anglada no semblen tenir límits. El líder ultra continua recorrent Catalunya amb la intenció d'arreplegar vots atiant la xenofòbia i s'atura especialment en aquelles localitats que han rebut més immigrants els darrers anys.

Una d'elles és Badalona, on el líder del PPC, García Albiol, ja fa anys que utilitza arguments populistes i contra els immigrants per intentar arribar a l'alcaldia. Com ja va denunciar directe!cat, a Badalona el partit de Josep Anglada intentarà aconseguir representació el 22M de la mà d'un històric antiindependentista, Carlos Francisoud, que va estar condemnat a 8 anys de presó per terrorisme ultradretà, i per això es plantegen una campanya encara més extrema que la de García Albiol. 

Anglada va visitar Badalona aquest dissabte a la tarda per denunciar la 'immigració descontrolada' que, segons ell, fustiga la ciutat, i l'acte va esdevenir un autèntic polvorí potencial entre els partidaris d'Anglada i les associacions i els partits d'esquerres que van manifestar-se contra el xenòfob. Per acabar-ho d'adobar, Anglada va comptar, sense esperar-s'ho, amb uns aliats d'excepció, la comunitat gitana de Badalona, que va encomanar-se a Anglada perquè defensi 'la bona gent de casa, la gent de Badalona, paios i gitanos de casa', i expulsi els gitanos de fora, així com els immigrants estrangers i islàmics.

En el súmmum de la demagògia, Anglada va retratar-se envoltat de dones i nens gitanos com si fos el messies, i enduts per l'eufòria van arribar a alçar-lo com un torero. El bany de masses va acabar amb les paraules del patriarca gitano de la zona, que va confessar a Anglada: 'La comunitat gitana de Badalona, de Sant Adrià i de tota la zona aquesta està amb vostès i segueixi vostè ajudant-nos al fet que la gent sàpiga diferenciar entre els gitanos de casa i els gitanos romanesos'.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Juan fletxa Cornellá
19 de novembre de 2015, 11.04 h

#2 ¡Hola retrasado! ¿Integrarse en Cataluña? ¿Nadie te ha dicho que en Cataluña, como buenos españoles que son, ya están integrados? Si lo que quieres es que se catalanicen, dilo. Di, soy un xenófobo que no aguanta a los catalanes castellanoparlantes. Pero no la gente no tiene que aprender catalán para vivir en Cataluña si no quiere... El idioma no es un requerimiento para vivir en un lugar, y mucho menos en un lugar en el que no sólo existe una cooficialidad vigente, sino que no hay... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
3 de maig de 2011, 14.30 h

Ja se sap, en époques de crisi tothom escombra cap a casa ... Per malament que em pugui semblar, fins a cert punt és comprensible. Hi ha molta miseria i la "mamella" no dona per més. Això és el resultat d'anys de malbaratament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
OTGER fletxa PAÏSOS CATALANS
3 de maig de 2011, 00.03 h

De fet hi ha una certa lògica en aquesta relació,els gitanos es guanyen la vida amb la cabra i a l'anglada el posa la cabra de la legió,de cabra en cabra i tots cabrons....


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Salvador fletxa Girona
2 de maig de 2011, 09.41 h

Bé, no és una cosa estranya. Els espanyols que no s'han integrat mai a Catalunya i que viuen aquí, i molts cops els seus fills i néts també, i que viuen com si encara fossin a Granada o Salamanca, també estan en contra dels que ells diuen "immigrants". És una paradoxa que aquests colonitzadors no vulguin que vinguin a viure persones de fora Catalunya que respecten més els costums i la llengua de Catalunya del que ells faran mai.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
2 de maig de 2011, 09.10 h

Per llogar-hi cadires! Gitanos espnyols racistes en contra de gitanos romanesos, el summum de la incoherència i la mala fe.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.