directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 9 de maig de 2011 05:00 h

Rahola torna a la política

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Pilar Rahola, Xavier García Albiol, Badalona
Comparteix
   


Tot i el seu passat a ERC i l'experiència fallida al capdavant del PI, Pilar Rahola ja fa anys que ha deixat la política activa, si entenem les seves constants picabaralles als programes de Josep Cuní i Jordi Basté com a part de la seva tasca d'opinadora, o com diria Quim Monzó, totòloga, per allò que opina sobre tot. 

Aquest cap de setmana, però, Pilar Rahola ha traspassat la lleu línia que hi ha entre opinar a la televisió o a la ràdio i fer política en majúscules. Ha passat durant el pregó de les Festes de Maig de Badalona, on sense citar-lo explícitament, la periodista va referir-se al líder del PP al municipi, Xavier Garcia Albiol, en parlar d'ell com 'el dimoni de la intolerància', en referència a les tesis properes a la xenofòbia del PP badaloní. Tot i tenir-lo a només dos metres, Rahola va vincular el cap dels populars amb la figura de cartró que es crema per Sant Anastasi. 'Amb el dimoni cremem allò que no ens agrada i a la ciutat de Badalona no li agrada la intolerància', reblava Rahola divendres.

Diumenge va arribar la resposta de Garcia Albiol, que criticava 'la utilització política descarada' del pregó. Per Albiol, el pregoner de les festes 'es deu a tots els ciutadans, votin el que votin i siguin quines siguin les seves idees polítiques'. Pel líder popular la intervenció de pilar Rahola va ser 'poc apropiada i poc elegant, una autèntica vergonya', de manera que la periodista, segons Albiol, 'no va estar a l'alçada de les circumstàncies'.

A més Albiol ha contraatacat el salt a la política de Rahola amb males arts, i ha assegurat que quan era regidora de Barcelona, la periodista 'va intentar treure el seu vehicle del dipòsit municipal de Badalona amb un 'usted no sabe quién soy yo''. 'Una persona que va intentar treure el cotxe del dipòsit de la grua de franc perquè tenia un càrrec polític no és la més indicada per donar lliçons de res', ha reblat Albiol.

Ja posats a recordar conductes inapropiades, al líder del PP de Badalona li podríem recordar l'agressió a cops de puny que va protagonitzar l'any 2006 en un míting d'Ángel Acebes a Martorell.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
Cesc fletxa València
9 de maig de 2011, 23.42 h

Li diu intolerant i s'ofén... perq ho és.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
mario fletxa bcn
9 de maig de 2011, 23.16 h

Pilar quan vols fas les coses de primera noia, llàstima que a vegades ensopegues.
T'hauries de presentar per alcaldessa de Badalona, però amb quin partit?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Pantinet fletxa El Pla de Santa maria
9 de maig de 2011, 21.12 h

Sense ser fan de la Pilar he sentit tot el discurs. "Xapó Pilar" I a TOTS el badalonins vull vir-vos que: Que Deu us ampari si surt el Garcia Albiol, Jo com exbadaloni i que sento una gran simpatia per aquesta ciutat, crec fermament que es mereixadora de millor Batlle. Ena forta abraçada badalonins.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
9 de maig de 2011, 17.25 h

#1 Als polítics (i també als disfressts) els passa el mateix que als àvis. Els nostres nets ens semblen els meus 'macos' i els altres, que es fotin. Com els nostres, cap.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Marc fletxa Barcelona
9 de maig de 2011, 15.47 h

Cal aclarir allò del cotxe: tinc entès que ella tenia tota la raó, i aquest homenot l'ha intentat desacreditar durant anys per una cosa sense importància.

Jo usava molt el pont aeri fa anys i he coincidit amb la Pilar,jo sempre discret, una vegada al seient del costat, i és una persona correctíssima i agradable, molt normal i simpàtica amb la gent "anònima", res del que vol fer creure aquest tipus amb aquesta intoxicació constant d'allò del cotxe, és ell el prepotent que fins i tot ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Joan fletxa Barcelona
9 de maig de 2011, 15.03 h

#1 Sí, però uns més que altres i per diferents raons, eh company? Els castellans diuen allò de que "el que se pica, ajos come..." bén veritat..


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
9 de maig de 2011, 14.11 h

Pilar , de vegades no coincidim en l'apreciació dels problemes i/o temes d'actualitat , però si en una cosa estic 100% d'acord amb tu , es en la teva opinió sobre aquest 'hooligan' que es fa dir Albiol , perillós, botifler i busca-raons.,


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Tius fletxa Badalona
9 de maig de 2011, 10.29 h

Gran, gran pregó de la Rahola. Em sembla que no l'heu llegit, perquè no va dir això del dimoni. Va dir que a la cremada del dimoni, les badalonins cremem allò que no ens agrada, la crisi, les pors i la intolerància. I l'Albiol s'ho va fer seu. La Pilar va ser frontal, però sutil. L'Albiol, com siempre, barroer, intolerant i demagog.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
francesc fletxa Barcelona
9 de maig de 2011, 09.01 h

Us puc ben be garantí que em venen uns vòmits de més avall de l'estomac. No solament l'Albiol, però, que catalans d'aquesta mena hi ha hagut sempre a Catalunya, és el nostre mur de la vergonya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pere fletxa Badalona
9 de maig de 2011, 08.26 h

M'agrada el comentari, però amb un matís. El pregó, jo hi era a la plaça, mai no va parlar d'Albiol. Va fer un pregó crítica sobre la intolerància. Si ell s'ho va prender per ell, serà perquè té culpa. Va ser un magnífic pregó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.