directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 4 de setembre de 2009 05:00 h

Xiulada als cessaments!

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


Comparteix
   


La polèmica censura de TVE a l'antològica xiulada que les aficions catalana i basca van dedicar al Borbó durant la darrera final de Copa de futbol va tancar-se amb destitucions fulminants per part de la direcció de Televisió Espanyola.

Llavors la cúpula de TVE va anunciar ràpidament que cessava el cap d'Esports i responsable del partit, Julián Reyes, i el seu segon, Ricardo Castellanos, com a responsables de l'impresentable ocultament de la xiulada. Les destitucions es van fer sense queixes per parts dels cessats, i aquests dies hem pogut saber perquè.

Tal com informa Libertad Digital, les dimissions no van ser reals sinó que tot plegat va ser un muntatge, i tornant de vacances el màxim responsable de la censura, Julián Reyes, no només continua essent el cap d'Esports, sinó que aquesta temporada comptarà amb un programa propi, que presentarà a Teledeporte i TVE 24H com a regal per la feina feta a Mestalla.

Segons fonts de la pública espanyola, el tal Reyes continua passejant-se com un sultà per les redaccions d'informatius, i es manté al capdavant de la secció d'esports ja que l'organigrama va ser dissenyat específicament per satisfer-lo. Segons aquestes mateixes fonts, dies abans de la final Reyes hauria pactat amb la mateixa direcció de TVE la censura de l'himne i el posterior cessament fictici, per tal de silenciar les queixes de catalans, bascos i d'aquells espanyols contraris a la censura com a mètode informatiu.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi fletxa Argentona
4 de setembre de 2009, 16.29 h

Ells solets fan el ridícul i es tapen les vergonyes. Se me'n refot si continua aquest carallot o n'hi posen un altre de similar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.