directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 09:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 16 de novembre de 2009 05:00 h

La cervesa catalana fa les amèriques

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

cervesa ccm
Comparteix
   


Les ampolles de l'empresa catalana Cerveses del Montseny (CCM) seran les primeres de l'Estat espanyol en ser importades als Estats Units, gràcies a l'acord amb els responsables de la prestigiosa importadora Shelton Brothers, que van tastar les cerveses osonenques als festivals de Brussel·les i Catalunya.

L'acord es va tancar fa unes setmanes, després que els responsables de Shelton Brothers visitessin la microcerveseria que CCM té a Seva. L'acord preveu comercialitzar milers d'ampolles de les varietats +Lupulus, +Malta i +Negra a botigues dels Estats Units, i s'ha redissenyat l'etiqueta de les ampolles per tal que recordin els dissenys del pintor Joan Miró.

Des de directe!cat celebrem l'acord amb la prestigiosa importadora, especialista en endur-se als Estats Units les cerveses artesanes de més qualitat del planeta. Ara bé, ens ha sobtat la descripció que fan els nordamericans de l'ambient de la cervesera d'Osona, sobretot quan expliquen que les cerveses van fermentant lentament 'al so de la música flamenca que ressona a la petita i espartana cerveseria de Seva'.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
AMO fletxa Catalunya
16 de novembre de 2009, 10.17 h

Llàstima el que han posat els americans al seu web: They are all in English styles, naturally, all made with great care and the best ingredients, and all brewed to the sound of Flamenco music reverberating through the small, spartan brewhouse in Seva (traducció: Són d'estil anglès, ho han fet amb molta cura i amb els millors ingredients, i han elaborat la cervesa al so de la música flamenca (!!!!) que reverberava a través de la petita cerveseria a Seva). També hi han posat que "la provín... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
16 de novembre de 2009, 07.45 h

No és la primera en importar-se als Estats Units. Estrella Damm fa anys que es ven als supermercats dels EUA. I també Estrella Galícia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.