directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 18:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 24 de novembre de 2009 05:00 h

Tarragona vol sotmetre Reus

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

aeroport reus
Comparteix
   


Aquests dies l'entorn del Camp de Tarragona viu amb intensitat l'enèsima ofensiva imperialista de Tarragona per sotmetre Reus. O així veuen des de Reus la polèmica petició de canvi de nomenclatura de l'aeroport de Reus, que des del consistori tarragoní volen que passi a anomenar-se 'Aeroport de Tarragona-Reus'. L'argumentari dels partits polítics tarragonins és que tots els aerports duen el nom de la capital territorial i posteriorment el del municipi on s'ubiquen, com Barcelona-El Prat, París-Orly o Londres-Heathrow.

Pels polítics tarragonins aquest canvi resultaria beneficiós per Tarragona i pel territori, però des de Reus aquesta invasió al nom de l'aeroport es veu com una ofensa. Amb l'habitual humor que el caracteritza, el regidor de la CORI a Reus, Ariel Santamaria, ha titllat la demanda del canvi de nom d'una nova mostra d'actitud imperialista 'digna dels romans invasors tarragonins', ja que després de setanta anys d'esforç dels ciutadans de Reus mantenint i aixecant l'aeroport, ara els de la veïna Tarragona els volen robar el nom.

Per Santamaria aquest canvi de nom és 'ofensiu i inadmissible'. El líder de la CORI considera que l'actual alcalde de Tarragona 'ens vol prendre el nom de l'aeroport de Reus, un aeroport que sempre ha estat ubicat al terme municipal de Reus'. 'Per això es diu i s'ha anomenat sempre Aeroport de Reus i prou', rebla Santamaria.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Quim fletxa PPCC.
24 de novembre de 2009, 12.05 h

La rivalitat Tarragona-Reus em sembla absurda i estèril, personalment no em sembla malament el nom Tarragona-Reus i no entenc perquè ningú s´hauria de sentir ofés.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Helena fletxa Tarragona
24 de novembre de 2009, 10.46 h

L'objectivitat d'aquesta notícia deixa molt que desitjar... Reus és una ciutat pròspera i ben organitzada, però Tarragona és la capital! I és ben cert que el sistema de nomenclatura d'aeroports funciona així. L'aeroport es troba al terme municipal de constantí, en gran part i molts dels treballadors són tarragonins. Reus no pot emportar-se tot el mérit a un treball conjunt de diferents municipis del Camp de TARRAGONA.

I complementar la notícia amb cites del polític més apolí... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quimet fletxa Reus
24 de novembre de 2009, 07.18 h

I ara!! Què s'han cregut aquests feixistes tarragonins, colonitzadors, que ens expolien i roben!! Independència per Reus ja!!! Visca Reus lliure!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.