directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 12:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 17 de novembre de 2009 05:00 h

Pedro J. vs Manel Fuentes

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


Comparteix
   


Ja són poques les persones que no tenen assumit el poder sense límits que exerceix el director d'El Mundo, el periodista Pedro J. Ramírez. Episodis com la guerra periodística del diari contra els GAL, el pols contra el poder polític i la justícia per mantenir la seva piscina en contra de la llei de costes, o el mèrit d'aconseguir que Zapatero es rendís als seus peus i li concedís la primera entrevista com a president del govern espanyol són algunes de les mostres de fins on arriben els tentacles de l'home del corsé.

El seu poder s'estén com una taca d'oli a través de les seves connexions familiars i empresarials fins al punt d'aconseguir que La Sexta de Jaume Roures censurés un programa de Manel Fuentes en què el periodista català es presentava en barnús a la famosa piscina de Ramírez. Tal i com ja va denunciar directe!cat, després de la feina de producció, de desplaçar l'equip del programa fins a les Illes per entrar dins la piscina i enregistrar les imatges necessàries el programa no ha arribat a emetre's mai perquè, segons la productora, va perdre interès. Més enllà de la censura a la cadena on s'havia d'emetre, sorprèn que cap mitjà de comunicació hagi gosat enfrontar-se al personatge en qüestió quan existeixen proves tan fefaents com les fotografies de Fuentes en barnús amb el representant del Lobby per la Independència Jaume Sastre.




Fuentes assegurava aquest cap de setmana en una entrevista a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que mentre ell fos a Catalunya Ràdio al capdavant d'El Matí el programa ho dirà tot i sinó, l'haurien de fer fora. Caldria saber quin va ser el motiu que va posar el punt i final al programa 'Malas compañías' de Fuentes a La Sexta.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.