directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 07:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 19 de desembre de 2011 05:00 h

Jordi Basté s'excita i ens excita

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Divendres passat ens vam despertar amb la llarga ressaca de l'incompliment del pagament dels 759 milions d'euros per part de l'estat, i amb l'enrenou de l'ajornament de la paga extra als funcionaris i de les factures als proveïdors.
 
Qui va començar el dia amb el programa "El món a RAC1" de Jordi Basté, de ben segur va tenir una pujada d'adrenalina. El periodista va tornar a fer esment del llibre que Ramon Trias Fargas va publicar fa més de 25 anys, titulat ‘Narració d'una asfixia premeditada’. Aquest cop en va destacar algunes consideracions d'una gran lucidesa. La primera fa referència a la necessitat de vetllar pels acords amb l'estat, "... ja que els principis moren a mans dels buròcrates centralistes abans no es duen a terme", deia Trias Fargas. La segona consideració ens alerta de que a la mínima ocasió, les sempre present forces centralistes, voldran retallar el nostre finançament, bo i evitant l'acusació de centralisme, força coincident amb la d'autoritarisme.
 
Davant de l’esfereïdora evidencia de que res ha canviat, Basté demanava: I si tornem a fer-nos forts? I si ho intentem? Algú s'hi apunta?
 
I perquè no en quedés cap dubte, el periodista va reblar el clau en titular l’espai el davantal, on es recull la seva reflexió matutina, al web de RAC1: I si, malgrat tot ens aixequem?
 
Alguna cosa es mou al món.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
Francesc fletxa Barcelona
20 de desembre de 2011, 10.38 h

Tu si que saps molt, jo no se tant, però, una petita informació: Ja fa més de quatre anys que vaig deixar d'escoltar en Fuentes en favor d'en Basté, que començo a les sis, al llit, i ho acabo de sentir a les deu, la última hora i mitja caminat i fent gimnàstica prop del mar. I això què ens aporta? Crec que el que te sentit és sumar: idees i actituds. Hi han coses que son prioritàries i, contundentment respectables, que son els sentiments, les interpretacions, que poden ser diverses, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
19 de desembre de 2011, 20.58 h

Nois ... alguns sembla que esteu malalts, i molt malalts.En basté es al grup Godotis , si ... i que? . Es un excel·lent professional i si se'n va anar de Catalunya Radio fa ja 9 o 10anys , per alguna raó seria. Ni que fos econòmica , no es pot criticar que un vulgui ser ben paga , però això no te res a veure amb el botiflerisme.
De veritat que hi ha dies que mes valdria mantenir-se calladets i no dir , escriure en aquesta cas, les bajanades que es llegeixen ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
David fletxa Pla de l'Estany
19 de desembre de 2011, 20.26 h

#7 Trobo a faltar en Bassas a CATràdio, quina decepció quan el van fer plegar. Personalment en Fuentes no m'agrada gens per varis motius i he deixat d'escolta-lo. Va ser molt reconfortant poder escoltar en Basté el divendres al matí, un bon començament de la jornada. Ganxu fes-t'ho mirar


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
19 de desembre de 2011, 18.21 h

1# no deus escoltar gaire la radio. Jo l'escolto pràcticament tot el dia. Catalunya Radio és la radio publica del meu país,i l'hi tinc un gran respecte. Però si comparem en Basté desacomplexadament independentista amb el fuentes, desacomplexadament unionista(espanyolista). Tu no ho se però jo no en tinc cap dubte em quedo amb en Basté .
Sense parlar dels fantàstics programes de La competència i La segona hora, que son insuperables.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Francesc fletxa Barcelona
19 de desembre de 2011, 16.19 h

Jo no se a quin port ens porta aquestes picabaralles. Si us plau, aprofitem qualsevol manifestació que sumi idees i actituds envers uns mínims d'unitats que ens fan falta per vestir un projecte d'Estat Català.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
jordibcn fletxa Barcelona
19 de desembre de 2011, 15.17 h

#2 No siusplau no voteu jo nomes pregunto per què estic interessat a saber quina era la noticia , que el vicepresident de la Generalitat va preferir dir-la a un mitjà públic abans que a un privat .


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
jordibcn fletxa Barcelona
19 de desembre de 2011, 12.27 h

#3 Jo no diria que el sr. Toni Soler sigui precissament un pro-ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
bernat fletxa sabadell
19 de desembre de 2011, 12.17 h

#1 tu flipes nen, diga-li botifler també,... treballa a can godó..siii i què..... que només són els bons els de catalunya ràdio o els que són pro-erco vesa aneu a llepar el culet al toni soler, l'albert Om al Capdevila i tota la colla de frikis-progres adinerats


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
jordibcn fletxa Barcelona
19 de desembre de 2011, 12.13 h

Algú se´n recorda quina era la noticia que el sr. Carod va donar el dia que havia d´anar al seu programa, però no hi va anar per donar-la a la ràdio pública de Catalunya , i el sr. Basté li va dir de tot?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
19 de desembre de 2011, 09.23 h

Qui es pot creure un hipòcrita com aquest ???. Ell tira la pedra però amaga la mà. Què pot dir de bo en favor de Catalunya, un home "cagat" amb el grup godó ???. Què pot dir un home en favor de Catalunya que sigui creïble, quan cada mes ha d'anar a llepar la mà del qui li dóna la manduca ???.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 32
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.