directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 00:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 10 de gener de 2012 05:00 h

Pedro J Ramírez I, el gran

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Pedro J
Pedro J

Comparteix
   


Documents relacionats

Un any més, El Mundo, el diari amb més influència a l’Estat -un cop el Grup Prisa ha tocat fons-, ha realitzat una llista dels personatges amb més poder a l’estat espanyol. És la tretzena vegada que ho fa. Aquesta llista del poder, feta, segons explica el diari El Mundo, després de consultar més de 800 suposats experts, traspua les ànsies de poder i la megalomania del seu poderós director, Pedro J Ramírez.

Enguany, en un acte de generositat extrema, el flamant director mundial ha decidit rebaixar pretensions i s’ha conformat amb el lloc núm. 8, tant sols ha millorat un lloc respecte a l’any anterior. La justificació vers la posició que ell ocupa a la llista és sorprenent. Diu:  'Sempre en primera línia d’investigació, El Mundo, amb Pedro J. Ramírez al capdavant, seguirà tirant de la manta de l'obscur 11M i fiscalitzarà des de les seves pagines la primera legislatura de Mariano Rajoy, que es preveu plegada de sobresalts'. És a dir, el seu mèrit és, en gran mesura, la cerca incansable de la veritat sobre l'11M.

Certament, l’ínclit ha estat generós i ha perdonat la vida als set que ha posat pel seu davant, 1.-Mariano Rajoy, 2.-Soraya S. De Santamaria, 3.-Emilio Botín, 4. Lluis de Guindos, 5.-A. Pérez Rubalcaba, 6.-Francisco González i 7.-A.Ruiz Gallardón, perquè indiscutiblement, es miri com es miri, ell és l’u.

Però no acaba aquí el festival d’humilitat pedrojotiana. El seu home de confiança i vicedirector del diari, C. Garcia-Abadillo, ocupa només el lloc el lloc 89. I en un acte sense precedents, que depassa tot gest de caritat cristiana, ha col·locat, molt allunyada, la seva companya de fatigues, Ágatha Ruiz de la Prada, en la posició 92.

La seva gran virtut és que fa creïble a ulls de molts el seu veritable poder d’influència. Pocs se li resisteixen i molts el temen. 

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Joan fletxa Palamós
12 de gener de 2012, 19.30 h

No sabem però al tipus de grandesa a què es refereix doncs podria decantar-se al de Pedro J Ramírez I, el gran f....................!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jaume Cusó fletxa Barcelona
10 de gener de 2012, 20.15 h

Si entre els 100 personatges més influents està Pedrojeta i també la seva dona, ara entenc que Espanya estigui com està. Per redactar aquesta llista li ha calgut consultar 800 experts?. On els ha trobat, recolzats a la barra d'una taberna de mala mort?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.