directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 14 de gener de 2010 05:00 h

El Facebook, també per a calçotades

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

calçots, valls
Comparteix
   


La xarxa social facebook ja ha travessat les fronteres digitals d'intercanvi de fotografies i vídeos entre els usuaris registrats. Ara, a més, també té abast per a calçotades. Així ho demostra el grup Calçots club, creat per promocionar i difondre aquest típic àpat català que va néixer a Valls (Alt Camp). Així llavors, aprofitant l'avinentesa de la festa de la gran Calçotada que se celebrarà al municipi d'origen el proper 31 de gener, Calçots club ha volgut organitzar una sèrie d'actes que permetin unir els membres del grup, així com qualsevol persona que vulgui unir-s'hi, al bell mig d'una gran calçotada. Com que l'esdeveniment és obert, us passem el link de la festa.

Pel que fa als detalls, el lloc triat per a l'encontre serà 'un restaurant amb capacitat per a 150 persones, que només obrirà per a nosaltres i on podrem estar fins a mitja tarda'. El preu és de 34 euros i el menú inclou: número il·limitat de calçots amb la seva salsa, llonganissa de Valls amb mongetes, carn de xai amb carxofes i patates al caliu, taronja, crema catalana, cafè, copa, pa, vi i cava.

Vertaderament, la proposta ha tingut una bona acceptació i a hores d'ara ja hi són un centenar de persones les que hi assistiran. Tot i això, com que les places son limitades, els organitzadors han anunciat a tot aquell que no pugui assistir a l'encontre que 'no pateixi' perquè la intenció és organitzar més calçotades aquesta temporada. Sens dubte, el Face és una ferramenta que permetrà fer arribar la cultra del calçot fins a punts geogràfics que desconèixen aquesta pràctica gastronòmica. Per tant, com sentència la invitació de Calçots Club a la xarxa, salut i calçots per a tothom!



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de gener de 2010, 01.03 h

Una ferramenta? Què vol dir ferramenta?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.