directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 09:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 15 de gener de 2010 05:00 h

90 milions en fum

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

fórmula 1, valència
Comparteix
   


El Conseller d'Infraestructures i Transports de la Generalitat Valenciana, Mario Flores, va donar resposta el darrer dimarts a una pregunta parlamentària formulada pel grup socialista al voltat de les accions executades per l'Ens Gestor de Transports i ports (GTP) en relació al circuit urbà de Fórmula 1 i el cost pagat pel govern valencià fins al moment. Les paraules del conseller van destapar gairebé 90 milions d'euros en obres de condicionament del citat circuit i la justificació de la despesa fou que 'es preveu recuperar amb el desenvolupament urbanístic del barri, futures concessions d'accés al Port i l'explotació comercial de les cobertes portuàries', segons va manifestar Flores.

D'entre les obres realitzades fins la data, tal i com informa el periòdic Levante-EMV, trobem els treballs a les cobertes 4 i 5 del Port de València, la connexió de les avingudes de l'Alameda i França amb el port i les obres del 'paddock', l'aparcament i les instal·lacions complementàries del circuit. A més, la Generalitat també ha condicionat la Marina Real Joan Carles I, ha construït una passatge per als vianants al llit del riu Túria, ha reasfaltat de la pista del circuit i ha rebaixat les obres del 'pit lane'.

Tot plegat fa que ens trobem novament davant un capítol de l'aposta del President de la Generalitat, Francisco Camps, per la política de 'grans esdeveniments', la qual es caracteritza per un notori increment del deute públic i per la la incertesa d'una remuneració futura. I, entre tant, l'altre costat de la balança ocupat per l'enveja insatisfeta d'altres barris valencians que lamenten la nula atenció governamental...




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de gener de 2010, 19.20 h

-de l'esmentat circuit. No 'citat'

-sobre les accions... No 'al voltant de'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.