directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 05:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 20 de març de 2012 05:00 h

Operació “blanquejar” el PP

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Transformar diner negre o brut en diner net per tal de donar-li una aparença honesta pren el nom de blanqueig. Un cop blanquejat ja es pot fer servir amb normalitat. El Govern de CiU, amb l’ajut dels CiU opinadors, i alguns mitjans adeptes al règim, està duent  a terme una operació de blanqueig del PP sense precedents. Alguns ho fan sense manies, d’altres tancant els ulls i la boca o mirant cap una altra banda.

Ahir  mateix en vam tenir una mostra amb la cessió de la vicepresidència de la CCMA a un admirador d’Aznar. La xarxa va pujar de temperatura, mentre, el secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, parlava de la bona sintonia que hi ha entre CiU i PP, assegurant que el govern del PP tracta més bé a les comunitats autònomes del què ho feia l'executiu socialista, el PP té més sensibilitat, va assegurar - no sabem ben bé en què-.

Recoder reconeixia que Ana Pastor li aportava "una sensació de confiança", i que la nova ministra de Foment, "ha donat alguns missatges positius", com ara tirar endavant les inversions pendents a la xarxa de Rodalies Renfe. Però també assegura que l’ ha decebut, per exemple, amb la decisió d'incloure el corredor central dels Pirineus com a obra prioritària. Després ens deia que "L'Estat, qui dia passa any empeny, i quan no, ens enganya”. El conseller ja comença a presentar signes d’esgotament en l’operació blanqueig, perquè ha de costar fer passar un dia i un altra també, bou per bèstia grossa.

En un altre nivell trobem la ploma i la llengua –hores d’ara alguns ja la deuen tenir marró- d’alguns tertulians del Grup Godó que treballen intensament, de fa mesos, per transformar la imatge negre i bruta que del PP tenen molts catalans, per dotar-la d’una aparença d’immaculada honestedat. Rahola és un exemple de l’operació. Es va estrenar el mes de febrer amb un article titulat “Que ve el llop” on  deia que “Catalunya està plena de patriotes que volen matar el llop si aquest vesteix de blau i viatja en una gavina”. I va ser capaç de titllar el president de mentider en directe radiofònic, fent bones les paraules de la seva apreciada  super Alícia.

Tot s’hi val per fer bons els pactes de CiU amb el PP. A cada andanada del PP contra la llengua, la cultura, els símbols, la cosa pública o la llibertat, hi ha una cort d’opinadors normalitzadors  del PP que s’afanyen a buscar els avantatges, la conveniència o,  senzillament esgrimeixen la sacrosanta resignació.

El blanqueig del PP, ara instal·lat a les institucions del país de la ma de CiU, tindrà un cost descomunal per Catalunya i no podem esperar trenta anys més per sentir els penediments d’un president.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
21 de març de 2012, 10.36 h

La Raola no es de fiar, chupó cuanto pudo mientras era dirigenta de ERC despues continua despotricando en las TV que previo pago la invitan.Cuando mandaba aparcó su cohes en zona prohibida, cuando el guardia le extendia la multa ella le dijo, NO SABE UD:CON QUEN ESTA HABLANDO, tiene mucha cara dura y pocas razones.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Narcs fletxa BCN
21 de març de 2012, 00.08 h

CiU té els dies comptats si segueix així, no acaba la legislatura.

Simulador politico-militar i econòmic per internet apuntevos-hi per fer creixèr Catalunya i aconseguir la independència!
http://www.erepublik.com/en/referrer/Naboal


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Eimeric fletxa Maresme
20 de març de 2012, 11.33 h

La Rahola ha estat sempre una persona sense ètica (recordeu quan va dinamitat ERC i es va quedar amb els sous de senadora i regidora a Barcelona); o les aparicions fastigoses als programes del cor d'escombraria de les teles espanyoles; també pot ser indicatiu que, amb els diners indecents que guanya, el seu fill no el porti a una escola pública o a una d'elit de Catalunya, no, el porta a una escola caríssima de Suïssa, allà per Montreux (per no concretar més).
Aquesta gent caldrà record... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.