directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 11:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 8 de febrer de 2012 05:00 h

La Vanguardia més independentista

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


El suplement Diners de la capçalera del grup Godó d’aquest passat  diumenge és un veritable cant a dir adéu a Espanya. La portada i les nou primeres pàgines són una brillant explicació del què ens costa als catalans formar part d’Espanya.

Portada: L’escalada dels impostos (amb una il·lustració de castells i com anxaneta un %). La crisi econòmica ha disparat la càrrega fiscal fins als nivells anteriors a la bombolla immobiliària; a Catalunya, més!!!

Pàgina 2 i 3: Més impostos davant el dèficit. Per una quota líquida de 100.000.-€, un navarrès tributa 4.000.-€ menys que un català. Segons la gràfica publicada, Catalunya lidera el tipus màxim tant en el tram autonòmic amb el 25,5 % i per tant en el conjunt arriba al lideratge europeu per sota de Suècia amb el 56 %.

Pàgina 4: 'Catalunya, on més impostos es paguen',  i descriu com de discriminats estem els catalans en tota mena d’impostos. Cal repartir aquesta Vanguardia, et fas independentista de cop.

Pàgina 6 i 7: 'Catalunya, al capdavant d’Europa en impostos directes'. Suècia, amb el tipus marginal màxim del 57,5 %, encapçala la llista, seguida de Catalunya i Dinamarca amb un 56%.

Pàgina 8: Els reptes fiscals. Analitza la discriminació que patim com a catalans i el alt cost que tindrà per a la recuperació econòmica.

Pàgina 9: article del President del Consell General de Col·legis d’Economistes d’Espanya on qualifica de barbàrie el tipus màxim de l'IRPF aplicat als Països Catalans, és a dir Catalunya amb el 56%, País Valencià amb el 54% i les Illes amb el 52%.

Des del directe.cat! demanem que a partir del proper més de març, que  l’hemeroteca de La Vanguardia serà de lliure accés,  es faci una màxima difusió d’aquest especial diners, tan 'independentista' fet pel Grup Godó.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
Francesc fletxa Barcelona
10 de febrer de 2012, 19.34 h

Fa molt de temps que afirmo que, els espanyols tenen un projecte no escrit i ben amagat que consisteix en buidar-nos les butxaques i després desfer-nos la ideologia, poca broma.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
10 de febrer de 2012, 12.51 h

#6 Hi estic molt d'acord. Fam per la resta, i nacionalisme econòmic, la receta de la iaia i d'en Millet. Visca Caixalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Candide fletxa cataloniawatch.blogspot.com
9 de febrer de 2012, 12.42 h

Catalunya també té el president autonòmic més car de tots.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
8 de febrer de 2012, 18.29 h

Pero si tot es molt senzill. Mireu, el PP va aconseguir la majoria absoluta el 12 de març de 2000. L'actual director de "La Vanguardia", l'inefable Pepe Antich, va ser nomenat director del diari just una setmana despres, el 20 de març de 2000. Casualitat? Com ha dit un company abans meu, a can Godo res es per casualitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Toni fletxa Terrassa
8 de febrer de 2012, 17.52 h

Si algú te dubtes de en quins espais de pensament es mou el Grup Godó, només cal consultar qui forma part del LOBBY PUENTE AÉREO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
8 de febrer de 2012, 17.50 h


2# Gerard Arenys de munt. totalment d'acord amb el teu plantejament em sembla molt encertat, un altre plantejament em sembla infravalorar l'adversari
cosa que no s'ha de fer mai. A can godó res és per casualitat i no se'ls escapa res, ells son dels que més enquestes fan i pel que anem seguin les claven vastant i per tant saben cap a on anem. El dia que tinguem un estat ells seran més catalanistes que ningú, la pela és la pela !




1#Gerard Munic. qui interessa que llegeixi aquest suple... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
armida fletxa Barcelona
8 de febrer de 2012, 17.21 h

Coneixent La Vanguardia, és molt problable que tot sigui per ajudar CiU en la reclamació del pacte fiscal. El que passa és que l'expoli ha arribat a un nivell de no retorn i qualsevol explicació que se'n doni només pot augmentar el nombre d'independèntistes. És díficil de creure, però pottser aquí hi ha hagut un error de calcul per part del Comte i cia. sobre l'efecte de les xifres sobre els lectors
Només afegir que Baviera que gasta en solidaritat interregional una quarta part que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Toni fletxa Terrassa
8 de febrer de 2012, 17.20 h

En poques paraules, que el famós comte remena les cireres a ERC, per a que no tornin a muntar un "sidral" (vist des de Madrit) amb l'Estatut com va passar la darrera vegada. Que aleshores els del Constitucional queden desbordats, pobrets.


Però d´on treu vostè aquesta informació? qui coi es creu vostè per empudegar de qualsevol forma i manera una formació política com ERC? que hi fa a Munchën vostè, potser refer les Joventuts nazis? (acabo de fer el mateix que vostè fa amb els altre... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Salvador fletxa Barcelona
8 de febrer de 2012, 12.34 h

Això se'ls hi ha escapat als Godó perquè era un suplement. Si hagués sigut al diari no surt ni en pintura.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
8 de febrer de 2012, 12.01 h

I nosaltres, a pagar i a callar i encara donant-li les gràcies al nostre govern perquè ens retalla tot (fins i tot la moral)...Però això és culpa nostre al cap i a la fi els van votar més ciutadans que ningú i tothom sabia, ja llavors, que aquests no estan per la independència...El més trist de tot és que no dubten ni un moment a fer-nos pagar a nosaltres tots els seus deutes...INDEPENDÈNCIA JA (és l'única cosa que ens treura de la miseria)


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.