directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 21 de març de 2012 05:00 h

“Llibertad digital” ens aboca a la independència

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Un dels mitjans que encapçala la caverna mediàtica ens aboca amb les seves informacions a la independència,  haver de suportar com els territoris de parla catalana que són els que més aporten a la solidaritat som maltractats i fins i tot ridiculitzats ens hauria d’obrir els ulls.

Diu la caverna, “La Generalitat deu 41.778 milions d’euros, quasi tres cops més que el Govern d’Esperanza Aguirre.” per a continuació tractar-nos de bojos per haver gastat tant i tant malament. En una cosa tenen raó, devem estar bojos per acceptar l’espoli que patim un any i un altre, en aquest sentit veritablement estem tocats del bolet.

Només cal mirar el Ranking de sonats  segons “Libertad digital,” més ben dit el ranking de solidaritat mal entesa que encapçalen els territoris de parla catalana. En primer lloc Catalunya amb 41.778M de deute (5.561.-€/habitant), en segon lloc el País Valencià amb 20.762M (4.062.-€/habitant) i en tercer lloc les Illes amb 4.432M (4.007.-€/habitant).

I per acabar beneits del tot cal comprovar com Madrid amb 15.447M de deute i 2.392.-€/habitant se’ns riu a la cara i per redoblar la nostra alegria comprovar que Andalusia amb 14.314M i tant sols 1.710.-€/habitant tanca la llista com el territori amb menys endeutament per habitant.

“Libertad digital” ens segueix donant consells, i ens diu: “Catalunya és la comunitat autònoma que més posa en perill el futur dels seus ciutadans amb aquest deute descomunal, en canvi  els ciutadans de Madrid tindran que fer front a 3.169.-€ menys que un ciutadà català i els andalusos 3.851.-€ menys.”
Què més volem aguantar? Sí no marxem és perquè no volem, més clar l’aigua, fins i tot la caverna mediàtica ho té més clar que nosaltres.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
JosepB fletxa sabadell
22 de març de 2012, 13.45 h

L'esperit castellà, andalús, etc.., espanyol en una paraula, es molt pervers. Ho ha estat sempre en la història. Per amagar el seu constant i perenne robatori, desvien l'atenció cap a mitges veritats que son les mes grans de les mentides. Ignoren l'espoli fiscal que es la causa primera del dèficits de les terres de parla i tradició catalana i només posen la vista en les consequències sense consdierar les causes. Son uns manipuladors de primera en vers el seu propi benefici. Els rucs som... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Robert fletxa Cadaqués
21 de març de 2012, 19.19 h

Ferran, de polítics amb dos col... per proclamar la independència, n'hi ha, l'única pega es que encara són minoria (3 diputats), esperem que en les properes eleccions Solidaritat (SI) tregui mes bons resultats, la feina que estan fent aquests tres diputats, és brutal, espero que el poble sàpiga compensar tot el seu esforç. VISCA LA TERRA!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
mario fletxa barna
21 de març de 2012, 10.48 h

Ja varen intentar los españoles de fer una www. per fer fòra Catalunya d'españa, però va durar un sospir (suspiros de españa i sus-pirais de Catalunya). Quan pirarem d'aquesta españa analfabeta i carpetobetónica ? és clar que nosaltres per més que ens estiméssin no hi encaixem ni un milímetre. AGUR!


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ferran fletxa Vallès
21 de març de 2012, 09.10 h

Voler, ja ho volem, però en aquest país no es vota a cap polític que tingui prou valor per donar el pas, i el cas és que, segurament, no en tenim cap de polític que vulgui fer-ho, tots s'omplen molt la boca, però fer el pas.. ailas!

(perdó pels errors de tecleig anteriors)


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ferran fletxa Valès
21 de març de 2012, 09.08 h

Vole4r, ja ho volem, però en aquest país no es vota a cap polític que tingui prou valor per donar el pas, i el cas és que segirament, no en tenim cap de polític que vulgui fer-ho, tots s'omplen molt la boca, però fer el pas.. ailas!


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.