directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 11 de juny de 2012 05:00 h

“La Roja” al rescat de Rajoy i la monarquia

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


La retransmissió del partit que Itàlia ha jugat contra Espanya a través de la cadena espanyola Tele 5 requeria d'una elevada dosi de paciència. Els periodistes -si és que això es pot considerar periodisme-  han utilitzat un llenguatge barroer i violent i, sobretot, han manifestat un nacionalisme més que pujat de to. Resulta més que evident que no es tractava de retrasmetre un partit sino de intentar cridar més que ningú. Han estat sovintejades les frases del tipus “chuta Torres, por tu madre”, al costat d'altres més violentes i salvatges com “este equipo italiano hasta que no les das la puntilla no estan muertos”, “si tira Xavi Alonso mata a dos italianos”, o “hay que matar a Italia”. Evidentment això no és nacionalisme espanyol, que nacionalistes són sempre els altres.
  
Al partit que s’ha jugat a Gdansk, la sisena ciutat de Polònia, hi han assistit el príncep hereu de la corona espanyola, gris com sempre, i la seva muller vestida d’estricte vermell, amb bufanda de la “La Roja” i la funda del móbil a joc, com una “xoni” més, que el futbol ja ho té això de posar tothom en el mateix sac. Tampoc no hi ha faltat el president del govern, don Mariano Rajoy, tot i que Espanya ha estat rescatada per Europa, no han tingut cap problema en dedicar el seu temps i els diners dels contribuents a divertir-se anant al futbol diumenge a la tarda. I és que la cosa té una explicació, tenen la convicció que una victòria de “la Roja” té poders màgics, pot treure Rajoy del pou, a la monarquia de la profunda crisi institucional que viu, reflotar la marca Espanya que no aixeca cap, fer pujar els nivells d’Espanyolisme als espanyols. És per aixó que, malgrat la crisi, els jugadors de la Selecció Espanyola rebran 300.000 € per cap si guanyen l’Eurocopa, a més del diners per drets d’imatge, la qual cosa els converteixen en la selecció més untada d’Europa. Podrà “La Roja” rescatar Rajoy i la monarquia, i fer pujar l'orgull de ser espanyol als espanyols? 

 
  
  

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Rauric fletxa La Guingueta
15 de juny de 2012, 10.17 h

El partit dels rescatats: Espanya, Irlanda i l'àrbitre portuguès... No sé perquè, però sospito que els liniers eren grecs. Tota una festa de PIGS ( Portugal, Ireland, Greece, Spain.......the best democraci....hahahahaha.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
14 de juny de 2012, 23.06 h

I lo que feu aquí què és, incitació a l'odi cap a Espanya i periodisme totalment imparcial oi? FEU MOLTA MOLTA PENA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Anònim fletxa Tamarit de Llitera
11 de juny de 2012, 23.35 h

Catalans/es Valencians/es, Illencs/es, Franjolins/es us convido a unir-vos a un nou Simulador Politico-Militar i Econòmic que està a la Xarxa i que és completament gratuït!
Necessitem tots els Catalans/valencians/Illencs/Franjolins que vulguin divertir-se amb nosaltres en aquest joc amb l'objectiu principal d'aconseguir el nostre reconeixement com a Estat propi!
Us passo l'enllaç per entrar-hi:
http://www.erepublik.com/en/referrer/nogdl96


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
mireia fletxa bcn
11 de juny de 2012, 08.12 h

no sé que tenen de "roja" aquests nacionalistes espanyols que voten un partit "azul" per majoria absoluta en pràcticament tot l´estat espanyol. I també és veritat que se me´n refot qui guanyi,però preferiria qualsevol equip sempre que no sigui aquesta "roja" camuflada d´espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.