directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 29 d'abril de 2010 05:00 h

La Guàrdia Civil assalta el Parlament

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

guàrdia civil
Comparteix
   


La Guàrdia Civil espanyola ha pres el Parlament. I no, no es tracta d'un nou intent de cop d'Estat ni de cap acció violenta i inesperada, es tracta d'una de les darreres visites que s'han fet a la Cambra catalana.

Aquest dimarts, una cinquantena d'estudiants de l'acadèmia d'oficials de la Guàrdia Civil espanyola, situada a Aranjuez (Espanya) va visitar el Parlament. La imatge del Parlament de Catalunya pres per una seixantena de militars espanyols fa malastrugança, tanta com els somriures dels parlamentaris catalans que van accedir a rebre el cos policial i repressor: A primera fila hi podeu veure vicepresidents primer i segon de la cambra, Higini Clotas (PSC) i Lluís Maria Corominas (CiU), així com el secretari quart, Rafael Luna (PP) i el diputat ras socialista David Pérez (el principal defensor dels toros dins el PSC).

És d'agrair que almenys tres grups de la cambra catalana -ERC, ICV i Ciudadanos- no accedissin a rebre el cos policial. Potser el més curiós de tot plegat no és que els militars visitin la cambra -això pedagògicament ens sembla correcte i fins i tot necessari-, ni que siguin rebuts pels diputats que més simpatia senten per la benemèrita.

El més curiós del cas és que el Parlament publiqui la notícia de la visita en portada. Tenint en compte que setmanalment visiten el Parlament desenes de delegacions, escoles i instituts catalans, se'ns fa estrany que sigui precisament una delegació de Guàrdies Civils provinents de l'Espanya profunda els que mereixin una notícia.





MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.