directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 15 d'abril de 2010 05:00 h

Godall tanca la paradeta

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

alfons godall
Comparteix
   


El passat 25 de gener, Alfons Godall inaugurava la que hauria d'haver estat la seva seu electoral per la cursa a la presidència del Futbol Club Barcelona. Joan Laporta i Rafa Yuste, entre altres, van acompanyar-lo en la seva posada de llarg.

La flamant seu del llavors candidat continuista del laportisme es trobava ubicada en ple centre de Barcelona a la cantonada de Plaça Catalunya amb Ronda Universitat, a continuació d'una botiga de merxandatge oficial de productes del Club. D'aquesta manera, la seu de Godall semblava una extensió del comerç, amb un altíssim trànsit de turistes i transeünts.

Ni dos mesos després, aquesta setmana la seu ja ha retirat els distintius de + Barça, l'eslògan de campanya de la precandidatura. Godall ha tirat la tovallola en perdre la confiança de Joan Laporta que ara aposta per Jaume Ferrer.

Tot i que Godall tanqui la paradeta, la seva activitat al Facebook és més intensa que mai. El candidat destronat segueix cuejant a Internet comentant els partits i l'actualitat del club encetant tots els seus missatges amb un enllaç al Facebook de la seva candidatura + Barça.

I per si tot això no fos prou desconcertant després que Godall s'hagi retirat de la cursa per la presidència del Club, Jordi Céspedes organitza per al 2 de maig el sopar-xerrada 2.6 amb Alfons Godall. El calendari, després dels partits decisius de final de temporada i a un mes de les eleccions, coincideix amb el que el mateix Godall ha dit que considera un bon moment per parlar de com en tant poc temps s'ha passat de l'amor a l'odi amb Joan Laporta.

Potser Alfons Godall no ha gastat tots els cartutxos i segueix fent la viu-viu a Internet a l'espera de donar alguna sorpresa més endavant?











MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.