directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 17:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 24 d'octubre de 2007 05:00 h

La Fundació Francisco Franco demana caritat

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

fundación nacional francisco franco
El logotip de la Fundación Nacional Francisco Franco

Comparteix
   


La Fundació Francisco Franco, que rebia generoses subvencions des de l'any 2000, atorgades des del Govern de José Maria Aznar, ha iniciat una campanya on demana als simpatitzants de la causa que facin donacions per tal de poder mantenir les seves activitats.

Activitats com actes apologètics cada 20 de novembre o ofrenes florals a les tombes de José Antonio o el mateix Franco, per exemple. Ja als estatuts de la Fundació s'especifica que les seves finalitats són difondre el coneixement del dictador 'en les seves dimensions humana, política i militar' i els 'èxits del seu règim polític'. L'entitat, que també té com a objectiu explicar la 'legalitat i legitimitat de l'Alzamiento Nacional', plora ara per la tallada de les subvencions, que l'any 2002 encara rebia 44.000 euros.

Sembla que cinc anys després que se'ls tallés l'aixeta, ja no tenen calers per comprar flors i banderes preconstitucionals, i en un article esperpèntic criden a la col·laboració econòmica per tal de continuar fent la seva feina:

"Tenemos serias dificultades económicas para continuar realizando nuestras tareas, que no son otras que dejar testimonio cierto de un tiempo de la historia de ESPAÑA que es, y no tenemos nada que ocultar, el tiempo de Francisco Franco [...] Hoy apelamos a nuestros conciudadanos, a los que no les atribuimos otra condición que la de españoles, para que nos ayuden a continuar en nuestras tareas y que sepan que no lo hacen a acción partidista alguna, que no ha sido nunca objetivo de la Fundación, sino como servicio a la historia de ESPAÑA"

Des del directe!cat esperem que pocs esbojarrats tinguin l'estòmac per ajudar a aquesta xacra i la Fundació plegui veles ben aviat, i esdevingui una anomalia del passat. O és que algú s'imagina que a Alemanya pogués existir una Fundació Adolf Hitler?

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Marc Corbera Mestres fletxa Tarragona ciutat.
25 d'octubre de 2007, 16.43 h

Doncs jo, mireu, estic d'acord amb directe.cat . Espero de tot cor que l'Associació Francisco Franco no aguanti l'"efecte Zapatero" i desaparegui completament.

Quant més avancem cap a l'eliminació del dictador, millor.

Salut!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 d'octubre de 2007, 13.28 h

No cregueu que la cosa s'acaba aqui. Hi han moltes associacions i persones que dins la seva malaltia, recapten fons. Un clar i trist exemple, ho trobem a : www.bazarnacional.com ;val la pena entrar-hi per veure fins a on arriba la seva malaltia. En dic malaltia perque s'encomana i arriben a extrems que la gent del pais on esta feta aquesta web, no s'amaguen en llocs públics del seu extremisme, de la seva fatxanderia i de les seves idees racistes. Fins i tot, ho expressen devant la policia que, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.