directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dissabte, 23 d'abril de 2016 05:00 h

El vídeo que inquieterà Colau

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

L'empresa The King of Pixels ha elaborat un espectacular vídeo muntant un total de 27.000 fotos d'alta qualitat on es poden veure diferents indrets de la ciutat de Barcelona. Les imatges són espectaculars i d'una bellesa extrema. El vídeo, que està magnífica i exquisidament elaborat, segur que no agradarà a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per dos motius clars.
 
El primer és que s'hi veu una Barcelona immaculada, pulcre, neta, brillant, rica, poderosa, sense mancances de cap tipus. Sense manters, ni indigents, ni desnonats, carrers bruts... fins i tot el metro o la ronda litoral semblen peces de museu. Això voldria dir que, els governs anteriors tan malament no ho haurien fet i que, molts dels discursos basats en el populisme més trillat que l'han portada al poder no haguessin quallat gens ni mica entre els barcelonins.
 
A més, aquest vídeo també espantarà Colau. Si es converteix en un vídeo viral per Europa, el Japó o els Estats Units pot provocar un efecte crida molt més gran del que ja té la ciutat de Barcelona de cara al turisme. Si els mateixos catalans al veure'l ja tenen ganes de visitar la capital, no ens volem ni imaginar què podria passar si aquest vídeo es converteix en Trènding Tòpic a Alemanya, el Regne Unit o Rússia. Cal recordar que Colau porta una política activa per a reduir el turisme i un exemple del conflicte que això suposa ha estat la pugna amb les concessions hoteleres.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
23 d'abril de 2016, 19.40 h

http://mobile.francetvinfo.fr/monde/europe/independance-de-la-catalogne-quelles-seraient-les-consequences_1098511.html#xtref=http://m.facebook.com

Ahir a les notícies France2, televisió publica francesa van dir que si Espanya està tan preocupada perquè Catalunya es vulgui separar és perquè actualment ocupa el lloc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Isabel C. fletxa Barcelona
23 d'abril de 2016, 12.15 h

La ciutat sí necessita, però, eradicar a fons de bandes de criminalitat organitzada, que jutgem de manera massa benigna perquè ens fixem només en la darrera baula de la cadena de "distribució", però que responen a organitzacions criminals de molt més abast al darrera de les quals no hi ha pobres ni marginats, sinó gent rica de la que faria que a Colau li agafés un cobriment.

El que degrada el centre no és el turisme, o no tot el turisme, sinó la prostitució consistent a tracta de b... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Isabel C. fletxa Barcelona
23 d'abril de 2016, 11.46 h

La mena de turisme que provoca estralls a la ciutat és el turisme low cost, conegut també per turisme de xancleta, motxilla o turisme de borratxera. Un turisme que, a més de gastar poc, afavoreix l'economia submergida a còpia de pisos turístics il·legals, destrossa molt, embruta més i provoca situacions de conflicte amb els veïns per sorolls.

Però precisament passa que totes les iniciatives de la Colau no han anat pas adreçades a posar fre a la mena de turisme que abans he descrit, s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Paco Pi fletxa Barcelona
23 d'abril de 2016, 09.59 h

#1
Tot justament, he trobat que era un encert total prescindir de les meravelles quasi institucionals de Barcelona, perquè es demostra que es pot mostrar, oferir, vendre (digues-ne com vulguis) la ciutat sense necessitat de servir-se de la iconografia oficial, de postal, altrament ja coneguda de tothom... (No trobes?)


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
JUANILLO fletxa HOSPITALET
23 d'abril de 2016, 07.47 h


PRECIOSA LA CIUDAD PERO NO VEO POR NINGUNA PARTE LA CASA MILA, EL HOSPITAT DE SAN PABLO, EL PALACIO DE LA MUSICA DE BARCELONA,LA MONUMENTAL PLAZA DE TOROS, LA CASA BATLLO Y TANTOS OTROS EDIFICIOS QUE CONVIERTEN BARCELONA EN UNA DE LAS CIUDADES NO SOLO MAS BONITAS DE ESPAÑA SINO TAMBIEN DEL MUNDO ENTERO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.