directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 16 d'abril de 2008 05:00 h

Botellón riojano

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

president rioja botellon pedro sanz
Comparteix
   


Sovint es diu que un polític ha de donar exemple. No es pot tenir un càrrec de responsabilitat i no actuar amb serietat i correspondència. Un polític ha de ser una persona seriosa i respectable. De fet, a les nostres mans queda la decisió de no votar-lo si observem que s’ha excedit en algun afer més del que tocava.

Evidentment no estem dient que els polítics no es puguin equivocar o que han d’actuar com si fossin robots. No pas! És més, a directe!cat ens agrada l’humor i creiem que l’ús d’una bona ironia en un moment determinat pot ser fins i tot bo en un polític.

Però una cosa és això, i l’altre fer el que ha fet el president de la Rioja. Podeu observar aquí algunes de les fotos. El senyor Pedro Sanz (que si busqueu al google el primer que surt és un taller de cotxes) se n’ha anat d’ampollada (també conegut com a botellón).

El més fort, però, és que s’hagi deixat retratar sense cap mena de problema ni pudor. Si observeu totes les fotos(fins a un total de 26) penjades aquí, es pot apreciar com a cada fotograma els ulls d’en Pedro Sanz s’empetiteixen més i com les seves galtes van agafant un to rosat semblant al vi que no para de beure.

I és que en Pedro Sans sembla un universitari més! L’ampollada fou per celebrar la festa de la Facultat de Lletres de la Universitat de la Rioja (UR). Se’l veu sense problemes agafant l’ampolla de Coca-Cola plena de calimotxo, com veu a galet, i sobretot com s’amorra a les universitàries. I pel que sembla a les fotos en Pedro Sanz va causar sensació. Tots volien una foto amb el seu president i company de gresques.

De debò, no us perdeu la progressió que pateix el president de la Rioja de la primera a l’última foto. Us imagineu en Montilla bevent Pomades a la facultat de la UB i agafant per la cintura a les universitàries?


imatge

imatge


imatge

imatge


imatge

imatge

 



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
16 d'abril de 2008, 18.14 h

Que no ho sabeu que els riojanos i en general la gent del nord d'Espanya (Catalunya no en forma part) son una colla de trompes?, dons el seu president fa honor a les seves costums, res més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.