directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 16 d'abril de 2008 05:00 h

Taxistes franquistes

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

taxi taxista fatxa franco franquista
Comparteix
   


A l’Estat espanyol ningú oblida a Franco. La diferencia és que hi ha gent que li agradaria aconseguir-ho i altra gent que en canvi el recorda amb devoció. I a l’Espanya profunda sembla ser que n’està ple d’aquests. De fet, hem trobat un vídeo que així ho demostra. Uns joves fatxes graven a un taxista de Sevilla. Aquest no para de cagar-se en tot i més. Cita als catalans, cita a en Zapatero i com no, acaba exclamant: “si franco levantara cabeza!”.

El taxista demostra ser el que és: un fatxa. Malauradament, un perfil de personatge massa present a la societat espanyola. I qui també demostra ser fatxa són els nois que van al taxi, que no paren de riure-li les gràcies i li segueixen el joc. Des d’un primer moment podria confondre’s la conya dels nois amb que en realitat se n’estan en fotent. Però no és així, i s’observa quan comencen a citar-li personatges perquè el taxista, cada cop més alterat, segueixi despotricant.

Concretament el taxista comença a predicar que “Franco se dejó a muchos por fusilar”. Es pregunta per la democràcia en la que vivim. I exclama que un dictador és millor que qualsevol democràcia. De fet assegura viure més oprimit ara que en el temps que governaven els franquistes. Afirma que “lo que no és prohibio es obligao” i que es queda sense tabac, alcohol i aigua!

En el fons, si ho veiem en ulls madurs, no deixa de ser com veure un documental del Canal 33 al migdia. Veure un animal més com es desenvolupa en el seu medi.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
MARCEL·LI ENRICH fletxa ST.CUGAT DEL V.
16 d'abril de 2008, 08.38 h

Intento explicar-me que pot està passant. La gent normal percep una classe politica que es tapa les vergonyes.Una alta classe empresarial a qui la justicia no li fa ni pesigolles. Es a dir, mentres entre tots aquests es reparteixen el boti, la resta no pot arribar a final de mes, no es pot comprar un pis en condicions i li treuen fins i tot els petits plaers. I no es visualitza a res ni a ningú que mogui un dit per evitar-ho. L'altre dia vaig escoltar la seguent frase: "La unica diferencia ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.