directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 15:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 16 d'abril de 2008 05:00 h

Torna Sopa de Cabra

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

sopa de cabra musica catala
Comparteix
   


Últimament per diferents mitjans s’està recordant aquell concert del 1991 al Palau Sant Jordi on 4 formacions catalanes van aconseguir omplir l’estadi de la muntanya de Montjuic. Avui dia, ningú s’ha atrevit a fer quelcom semblant, però, els darrers plens de Gossos i Antònia Font obren la porta a un nou macro concert. Es podria repetir la gesta que van aconseguir Els Pets, Sau, Sangraït i els Sopa de Cabra concentrant 20.000 catalans?

Ara però, us volem explicar un rumor que sembla que aviat es confirmarà. De les 4 formacions que van omplir aquell Sant Jordi ara fa uns 17 anys, només sobreviurien Els Pets, però... potser és fals! Sopa de Cabra està plantejant-se molt sèriament un retorn als escenaris. Els motius? Doncs sembla ser que les aventures en solitari dels membres del grup no ha acabat de funcionar com s’esperava. En Gerard Quintana es deu haver cansat de fer tertúlies de mitja tarda, en Josep Thió no ha acabat de quallar en solitari i dels Kabul Babá poc se n’ha parlat.

Des de directe.cat entenem que la pela és la pela! I a més, gràcies a ella, podríem tornar a gaudir d’un dels grups en català més influents i amb més èxit. Esperem el retorn amb il•lusió.

I encara anem més enllà desvetllant rumors. Començàvem parlant del Palau Sant Jordi. Doncs tot apunta que si l’antiga formació es reuneix de nou, s’estrenaran en un concert cap al juny al mateix Palau! Tot un repte!

Per tant, des d’aquí, encara animem més a en Gerard Quintana i a en Josep Thió a que apartin diferències i que ens facin gaudir de nou amb la seva música. I que en Quintana no es preocupi, oblidarem fàcilment tot allò que va dir de la “regeneració” musical que cal a Catalunya i a la música en català.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
QuimBCN fletxa Barcelona
18 d'abril de 2008, 17.37 h

Dandelion, ostres! no entenc per on vas! Precisament veig que el Quintana fa ara molt més la "seva" música (independentment de si t'agrada a tu o a mi, no té res a veure!) que algunes de les cançons que tenien els Sopa. Al tiu se'l veu molt millor cantant "Caic", per posar un exemple, que "El sexo", no té res a veure. I la qualitat musical de les cançons de "Les claus de sal" (sigui molta o poca, és igual!) és molt superior a molta escombraria que ens venen noms amb més pedigrí. Cal po... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
16 d'abril de 2008, 22.07 h

En Ninyin era l'ànima, però d'en Gerard... no coincidiríem en gaire res del que diu en Quim. Té bona veu, no es pot negar, però no n'hi ha prou.La música s'ha de sentir i ha d'estar per sobre dels diners.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim fletxa BCN
16 d'abril de 2008, 12.40 h

Està clar que el fonament dels Sopa era el Ninyín i segurament filosòficament res no seria igual, però quina injustícia amb el Josep Thió, no? el pare de gairebé totes les millors cançons de Sopa i no se li reconeix. D'altra banda, independentment de "a qui agradi i a qui no", el Gerard Quintana està fent un treball en solitari molt digne i de molta qualitat, molt pel damunt d'algunes coses "pseudoautèntiques" que sovint ens fan escoltar i comprar (si més no a uns quants milers!), jo ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
16 d'abril de 2008, 10.24 h

Els Sopa no podran tornar mai més, l’ànima del grup, en Ninyín, ja no hi és. Sortirà un altre grup diferent, molt diferent. L'esperit de Sopa ja no existeix!. La Sopa freda perd molt!...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.