directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 17 d'abril de 2008 05:00 h

Maradona no vindrà

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

maradona showbol
Comparteix
   


Finalment no serà possible i Maradona no visitarà Catalunya properament. No és que l'esperessim al partit que enfrontarà Catalunya i Argentina el 25 de maig, i això que amb els olímpics argentins i poden jugar 3 jugadors veterans.

No vindrà perquè finalment el Catalunya-Argentina de Showbol s'ha suspès. El matx, que estava previst pel 26 d'abril al Pavelló Olímpic de Badalona, no es disputarà perquè la selecció argentina de veterans i l'empresa promotora, Inmusic & Marketing SL, no donen garanties per a poder-lo disputar en la data prevista.

Davant d'aquesta contrarietat, la Fundació de la Federació Catalana de Futbol ha decidit resoldre l'acord de col·laboració amb l'empresa organitzadora i responsable d'aquest partit, anul·lant les reserves de localitats que ja s'havien fet per correu electrònic. El showbol és una modalitat de futbol indoor, semblant al futbol sala però amb la particularitat que la pilota rebota a les parets laterals i el joc no s'atura mai. Darrerament Diego Armando Maradona s'ha especialitzat en aquesta modalitat del futbol i viatja pel món amb la selecció argentina de veterans d'aquest esport. Als catalans encara ens tocarà esperar per veure al pelusa en acció després de tanta recaiguda durant l'exili cubà.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.