directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 5 de juny de 2008 05:00 h

Ja tenim selecció

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

polonia tv3 programa satira politica caratula humor catala
Comparteix
   


La continuada persecució cap a les seleccions esportives catalanes, instigada, sobretot, des de les Federacions amb seu a Madrid, ens porta, una vegada més, a no poder gaudir de la participació de Catalunya a l'Eurocopa d'aquest estiu. A molts "catalans" ja els va bé, i s'abocaran a animar 'la fúria roja' durant la lligueta, per mostrar-se decebuts amb el món un cop caigui a quarts de final, culpant a l'àrbitre, la climatologia o la conspiració separatista.

La majoria dels catalans, però, animarem una altra selecció, molt més llunyana geogràficament però amb més proximitat sentimental. Es tracta de Polònia, la selecció que, a falta de la nostra, millor ens pot representar. Des de ProductesdelaTerra ja s'han afanyat a preparar unes samarretes ben boniques per mostrar al món la nostra 'polonietat':

I no només des de la botiga virtual ens animen a anar amb Polònia. Aquests dies hem sabut que un conegut programa esportiu radiofònic està preparant un seguiment exhaustiu del que faci la selecció de Polònia durant l'Eurocopa, amb entrevistes als herois polonesos i un desplegament important per tal de conèixer el dia a dia de la nostra selecció a l'Eurocopa d'Àustria i Suïssa. Desconeixem si acabaran rebent pressions dels capos socialistes de l'emissora, però estem segurs que el dia a dia de Polònia serà molt més interessant que explicar les penúries de la selecció veïna.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.