directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 17:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 8 de juliol de 2008 05:00 h

Punxa el Doctor Loft Festival

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

doctor loft
Comparteix
   


L'erol de festivals que, com bolets, creixen a l'estiu al Principat sovint té la seva cara negativa. A la minsa presència de grups catalans en aquests certàmens cal sumar-hi, en comptades ocasions, la falta de públic, que pot provocar la fallida total d'un festival on sovint s'hi han invertit molts milers d'euros.

L'última gran punxada ha estat el Doctor Loft festival, que va celebrar-se aquest cap de setmana a Castelló d'Empúries i que, tot i l'interessant cartell que presentava, va patir una important falta de públic. De fet els promotors van haver de regalar milers d'entrades per tal d'aconseguir arribar al mínim exigit pel grup REM, unes 5.000 localitats, per actuar. Aquesta mesura no va agradar a les més de tres mil persones que ja havien adquirit anticipadament la seva entrada a uns preus que oscil·laven entre els 90 i els 70 euros. Prèviament, l'organització també va reduir el preu de les entrades de taquilla fins els 50 euros.

Aquesta mesura va ser conseqüència de l'escassa presència de públic al llarg de les 27 hores de música sense treva. Es calcula que entre 3.000 i 4.000 persones hi van assistir, tot i que en el moment del concert del grup de rock nord-americà es va arribar als 7.000 assistents, molts d'ells vinguts a través de les invitacions que es van repartir gratuïtament a través de les oficines de turisme de les localitats properes.

De fet, les actuacions de durant el dia van patir una total absència de públic, i expliquen que el primer grup de rock del cartell, The Whip, no tenia ningú escoltant-los a l'escenari quan va començar, i quan van aparèixer les tres primeres persones del públic els músics es van aturar per aplaudir-los.

Aquest no és el primer fracàs de la promotora, que ja va veure com el seu mític Doctor Music Festival es desinflava quan van decidir desplaçar-lo lluny dels Pirineus catalans, l'emplaçament de les històriques edicions de finals dels anys 90, i endur-se'l a Astúries.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Robert fletxa Barcelona
9 de juliol de 2008, 01.04 h

Les xifres que doneu estan molt inflades. Jo hi vaig ser i durant tot el dia no hi havia més de 400-500 persones; absolutament patètic. Common, una estrella del hip-hop americà, va actuar a una carpa davant de 50-60 persones! Amb l'Iggy Pop es va arribar a les 1.000 més o menys. I amb REM, al començament hi hauria unes 2.000 i cap a la meitat del concert potser rondaven les 3.000, donat que feia hores que regalaven entrades a dojo a bars, discoteques i al carrer, a Roses, Castelló, etc, i ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.