directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 27 de juny de 2008 05:00 h

Conseqüències de cantar el "Cara el sol"

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

cara el sol falange franquistes franquisme salutacio braç alçat
Comparteix
   


Carlos D.L. i M. Blanca T.P. no oblidaran la nit que, en comptes d'assistir al banquet d'unes noces, van acabar passant la nit en al calabós.

L'home va cantar el Cara al sol, es va abalançar sobre un dels agents i els va dir que “ells no eren ningú”, que volia la presència de la Guàrdia Civil o dels Mossos; mentre que la dona va llançar tota classe d'insults alhora que presumí de relacionar-se “amb la gent més important de tota Europa”.

El 19 de març de 2005, els agents van indicar a un conductor que retirés el seu cotxe, que estava mala estacionat a la Rambla Vella. Els acusats es van dirigir als guàrdies per a demanar-los explicacions. No només es van negar a canviar la seva actitud, sinó que van començar a cantar el Cara al sol i a manifestar als agents que “el president Zapatero deia que calia tenir un bon “talante” i que ells no el tenien”.Els guàrdies van demanar al matrimoni que s'identifiqués, i ella s’hi va negar. Els agents li van dir que havia d'acudir a la comissaria. Inicialment va entrar al vehicle policial, però va sortir immediatament. Va exclamar: “Ui, quin fred! Poseu-me en un vehicle tapissat”, mentre llançava insults cap als agents. Finalment la van introduir dintre del cotxe patrulla, moment que el seu marit es va abalançar sobre un dels agents, que va haver de ser ajudat per un company. Tots van acabar pel terra. Aquest últim va resultar lesionat. Al final, els guàrdies van haver d'introduir per força a la dona en el cotxe. Mentre es trobava a Santa Tecla, va seguir amb els seus insults.

A ell li han imposat sis mesos de presó , per anar begut, per atemptat contra agents, 180 euros de multa per una falta de lesions i indemnitzar a un agent amb 280 euros. Per la seva banda, a la dona la l’han condemnat a 360 euros de multa per una falta de resistència a agents.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.