directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 2 de juliol de 2008 05:00 h

Reivindicant el 23-F

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

tejero 23 febrer f 23f
Comparteix
   


Juan Boned Colomar, l'històric líder falangista de Mallorca, ha estat condemnat per una jutgessa de Palma per haver fet pintades per la ciutat a favor del cop d'estat del 23-F. Boned, que es va presentar com candidat del partit Falange Espanyola a les últimes eleccions al Congrés, ha estat declarat culpable d'una falta de deslluïment de béns immobles de domini públic. Haurà de realitzar nou dies de treballs a favor de la comunitat i indemnitzar a l'ajuntament de Palma amb 564 euros per les despeses de la neteja de les pintades.

La mateixa sentència també condemna als altres tres seguidors del partit d’ultradreta, Miguel S.V., José Miguel G.L. i Manuel H.M. Els tres també haurien de realitzar aquests treballs a favor de la comunitat i pagar solidàriament amb el líder falangista la indemnització a l'ajuntament de Palma.

Els fets van ocórrer durant la nit del dia 23 de febrer de 2006. La sentència de la jutgessa detalla que els tres joves, "fent campanya de propaganda del Partit Falange Espanyola", es van dedicar a realitzar pintades i a col•locar pasquins. Duien diversos pots de pintura i es van dirigir als murs de la balustrada de sa Rigués, al carrer Passeig Mallorca. En concret les pintades les van realitzar a l'altura dels números 5 i 7. A les frases escrites amb pintura es llegia "Viva el 23-F, viva Tejero, viva Franco, viva Espanya, PSOE cerdos".




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.