directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 12 de novembre de 2008 05:00 h

Explosió genital

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Ui! quin mal! Una bomba de fum esclatant-vos a l'entrecuix? Doncs això és el que li va succeir a un individu enxampat pels Mossos d'Esquadra.

La pregunta és: és lícit, ètic, que els Mossos facin explotar boles de fum a sobre dels seus detinguts? En principi no és la manera habitual de procedir i ho han atribuït a un accident.

Els fets sembla que van anar així: Els Mossos estaven duent a terme una operació destinada a arrestar tres membres d'una banda dedicada a extorsionar morosos i que la policia considera 'extremadament perillosa', per la qual cosa els agents que la van dur a terme pertanyien al GEI (Grup Especial d'Intervenció).

Aquest grup de malfactors es dedicava a extorsionar de forma molt contundent utilitzant la violència més extrema a aquells que no pagaven o tenien algun deute.

Després d'un temps de seguiment de la banda, agents del GEI van interceptar dimarts passat a Castelldefels un cotxe en el qual viatjaven tres sospitosos i li van donar l'alto, moment en el qual, segons la versió de la policia, el vehicle va semblar disposat a arrencar 'portant-se per davant a qui fos'. En aquest moment, un agent va llançar per la finestreta del cotxe dels detinguts un pot de fum que va caure sobre un dels ocupants del vehicle i que li va explotar entre les cames. Pel que sembla, quan aquest va tancar les cames en un acte reflex va impedir la sortida del fum de l'artefacte, provocant que explotés tot i que no està dissenyat per fer-ho.

El presumpte criminal va ser dut a urgències per ferides de consideració a ambdós testicles. Ara, recuperant-se, l'individu ha denunciat els Mossos per tortures, lesions i abús a l'autoritat en considerar que va ser agredit a propòsit sense que hi hagués motiu per a això, segons informen diversos mitjans de comunicació.

Tot i això, aquest cop s'ha de donar un vot de confiança a la policia catalana ja que el detingut sembla ser segons diverses fonts un quinqui xungo. Els Mossos diuen que és un home molt corpulent estil Moonraker de James Bond (el de les dents de ferro i de gran altura i corpulència) i actuava amb molta violència amb les seves víctimes. També és un expert en Valetudo, una art marcial bastant mamporrera.

Un senyor que es dedicava a tocar els ous als qui no paguen amb tècniques que ens podrien recordar a la pel·lícula de Tarantino 'Hostel', sembla que malauradament ha tastat la seva pròpia medecina.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Pere fletxa Girona
12 de novembre de 2008, 16.39 h

Em sembla molt bé que amb aquests individuus no es tinguin contemplacions. Massa bó per ells és el nostre sistema jurídic, que els permet denunciar tot i ser uns criminals. A la gargola de pet haurien d'anar i que vagin a proptestar en mar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Albert fletxa Acapulco
12 de novembre de 2008, 11.24 h

M'encanta el to d'aquest article, "un quinqui xungo", "una art marcial bastant mamporrera" ... Ja n'hi ha prou parlar d'aquestes coses sense ni mica d'humor!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
papallona fletxa lleida
12 de novembre de 2008, 09.36 h

No m'agraden el cossos de seguritat, ni mossos, hi menys polis, però en aquet cas li dono la raó als mossos.Amb gent tant violenta s'ha d'actuar amb contundencia, si no, aviat tindren Catalunya plena de mafiosos i estorsionadors, ja hem tenim prou amb els que tenim, no cal que vinguin més delinquents.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.