directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 10:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 13 de novembre de 2008 05:00 h

Els Bombers ensenyen la mànega

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


En teoria la feina d’un bomber és apagar el foc. Tot i això, segurament a més d’una i d’un se l’incendiarà el cos al veure les fotos que s’han fet alguns dels Bombers catalans. Fent valer allò de 'tens idees de bomberu', els Bombers de la Generalitat de Catalunya han editat un calendari per al 2009 amb les seves fotografies amb l'objectiu de finançar la seva participació en els XII Jocs Mundials de Policies i Bombers que se celebraran el pròxim any al Canadà.

Al calendari apareixen 15 bombers, deu d'ells del cos de Granollers (Vallès Oriental), dos de Roses (Alt Empordà) i la resta de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Santa Coloma (Barcelona), Olot (Garrotxa), en situacions pròpies de la seva professió i en alguns casos amb el tors nu.

Aquesta és la segona ocasió en què els Bombers de Granollers participen en l'edició d'un calendari per recaptar fons, ja que ja ho van fer el 2007 per finançar el seu viatge a Austràlia, on es van celebrar els Jocs Mundials d'aquell any.

La pròxima edició dels Jocs se celebrarà a Vancouver (Canadà) entre el 31 de juliol i el 9 d'agost de 2009 amb la participació de 10.000 atletes de 70 països, que hauran de superar més de 60 modalitats esportives, entre les quals destaquen el ciclisme, la natació i el múster que és una prova consistent a muntar una instal·lació de mànegues després d'una carrera de carros antics i omplir un dipòsit d'aigua sobre una tarima.

Per primer cop, doncs, els Bombers es dedicaran a escalfar l’ambient amb la seva mànega a través d’unes fotos picants, picants!









MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
13 de novembre de 2008, 07.34 h

manguera no serà pas mànega?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.