directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 13 de novembre de 2008 05:00 h

La Duquesa de Alba també vol segrestar 'El Jueves'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Una de les icones de l'Espanya més xunga, la Duquesa de Alba, ha volgut emular la casa reial. Per sort, no se n'ha sortit. Si algú ha vist a la Duquesa de Alba alguna vegada ja haurà observat com els anys no passen en va tot i les nombroses operacions que porta per tot el cos. De fet, algunes males llengües explicaven que quan somreia se li aixecava un braç, de com d'estirada que porta la pell.

Potser per això ha tardat dues setmanes a reaccionar. Mireu aquesta portada d'ara fa dos tirades de la revista 'El Jueves' que és la que la Duquessa, que és la primera receptora espanyola de fons europeus per a l'agricultura de tants terrenys que té, volia segrestar.



Doncs ara la Duquesa de Alba ha demanat el segrest de la publicació. Sembla que aquesta cita a l'estil American Beauty amb ella de protagonista no li ha acabat de fer el pes. A més, es pot llegir ‘Estic sola, truca’m’ i ‘Braguetazo Grande de España’ en referència a la seva relació amb Alfonso Díez Carabantes. El jutge ha denegat l’adopció de mesures cautelars tot i que Cayetana Alba ha anunciat que presentarà un recurs d’apel·lació.

El jutge ha desestimat emprendre mesures cautelars perquè la publicació porta dues setmanes als quioscos i considera que la seva aplicació ‘comportaria la inutilitat parcial de la mesura'.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de novembre de 2008, 21.51 h

Aquesta dona és una morta en vida. No entenc com pot haver-hi gent que fins i tot li rigui les gràcies. Quan seré vell, no sé encara quina cara faré, però de ben segur que serà anys llum de la que fot ella. I doncs què es pensa aquest fantasma vivent, que només les revistes li han de riure les gràcies ???. Gairebé l'haurien d'embalsamar en vida.... arreglant-li la cara és clar, per evitar futurs atacs de cor als pobrets que dins d'uns quants centenars d'anys redescobreixin la seva to... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.