directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 06:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 20 de novembre de 2008 05:00 h

'Estalvia energia' amb la selecció espanyola

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

espanya seleccio espanyola eurocopa
Comparteix
   


‘Ahorra energia’. Aquest serà l’eslògan que estarà estampat a la samarreta de la Selecció Espanyola de futbol després que el Ministeri d’Indústria de l’Estat espanyol hagi arribat a un acord amb la Federació Espanyola de Futbol. La idea és conscienciar a la gent que, ara en temps de crisi, no gasti desmesuradament. És divertit, doncs, observar també com en temps de crisi es destinen els diners a una selecció que, mal sigui dit, últimament no li cal molta publicitat i segurament molt menys, fer caixa.

Tot i això, amb aquesta excusa, el ministeri d’Indústria patrocinarà la Selecció Espanyola. El conjunt de la campanya, inclòs el llançament de la marca, respon al pacte d'un conveni de col·laboració signat pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç espanyol, a través de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE) i la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Es tracta d'una logotip-marca que visualment reflecteix l'acció d'una mà sobre un interruptor. Incorpora, així mateix, el concepte 'Estalvia Energia' i els colors que la representen són el vermell i el groc. Una excusa com una altra per abocar una bona carretada d'euros a la selecció espanyola. I llavors els mitjans espanyolistes es queixen quan la Generalitat subvenciona les seleccions esportives catalanes! Almenys al Principat aquesta mena d'aportacions es fan a la cara.

Per si no fos poc tot això, hem de recordar que ‘La Caixa’ ja s’hi deixa molts diners en patrocinar a la Selecció Espanyola. Molts som els catalans que ens molesta molt que una de les principals entitats financeres del nostre país subvencioni i patrocini la selecció veïna.

A veure si amb una mica de sort els jugadors de ‘la absoluta’ fan cas al que dirà la seva samarreta i estalvien energia, sortint a jugar al 50% i tornant a quedar eliminats a quarts!

I sobretot, que quedi clar que els espanyols, en cap cas barregen política i esports. Mai de la vida!



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.