directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 07:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 17 de novembre de 2008 05:00 h

I això qui ho paga?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

cadena cope
Comparteix
   


La COPE i els seus feligresos no semblen disposats a acceptar la concessió de llicències radiofòniques del CAC, la primera feta a l'Estat espanyol per una entitat independent, que ha deixat a Losantos i companyia sense espectre per emetre a Girona i Lleida. A la ferotge campanya de desprestigi vers el CAC, que ha acabat amb un atac a la seu física de l'ens regulador, s'hi ha sumat tot l'espectre ultradretà i espanyolista tant de Catalunya com de l'Estat espanyol: partits polítics com el PP o Ciutadans i mitjans com l'ABC o El Mundo han donat suport a l'emissora dels bisbes en aquesta croada irracional contra la decisió tècnica d'una entitat independent.

Precisament El Mundo publicava ahir a pàgina completa aquest anunci de la COPE on, sense cap mena de vergonya ni sentit de la veritat, denuncien que han estat 'censurats' al Principat.


 


Més enllà del grau de demagògia que aquests dies gasta la COPE, també en lletra escrita, cal preguntar-se qui ha finançat aquest anunci a pàgina sencera en una edició dominical. Ha estat cortesia de Pedro J. i El Mundo l'ha publicat de franc? O l'ha pagat la COPE, és a dir, els bisbes espanyols amb les donacions de la feligresia i l'Estat espanyol?


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
ganxet fletxa reus
17 de novembre de 2008, 12.18 h

Aixo de la Cope (bisbes espanyols) no tè nom, si de veritat volguesin tenir una emisora per difonfre la religió catolica, tancarian la Cope inmediatement, donçs els hi fa molt mala propaganda.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.