directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 14:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 5 de gener de 2009 05:00 h

El mapa del Quart Cinturó

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


Comparteix
   


El quart cinturó continua essent una de les infraestructures projectades al país que amaga més ombres. Projectat durant el franquisme, quan Porcioles i companyia pretenien circumval·lar la capital catalana traçant autopistes cada cop més allunyades de Barcelona, no va ser fins a mitjans dels 90 que l'obra faraònica va començar a projectar-se sobre el terreny.

El projecte va comptar amb una forta oposició veïnal, amb històriques manifestacions a ambdós vallesos, la zona més afectada pel possible pas de la nova via. Actualment ja hi ha diversos trams construïts, com l'autovia que uneix Granollers amb Mataró, l'actual C60, diversos trams projectats i diversos en construcció. Tot i la velocitat amb què avancen les obres, des del Govern s'intenta aixecar el mínim soroll possible amb aquesta obra titànica, fins al punt que van fer-la desaparèixer del suplement d'infraestructures publicat fa unes setmanes a La Vanguardia.

A continuació us oferim una recreació del trajecte del Quart cinturó sobre Google Maps que hem trobat a Sentmenat.com, i que permet visualitzar sobre el terreny quines zones forestals i urbanes es veuran afectades per la via.




View Larger Map


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
blanca fletxa caldes de montbui
29 de novembre de 2011, 10.16 h

Jo diria a les persones que opinen com el nostre amic Guillem que la teva comoditat serà la incomoditat dels teus fills que cada cop veuràn més ciment, respiraràn més merda i no gaudiràn de la pau que ofereix la natura, a això no li pots posar un preu, si tu penses que el món ha de creixer d'aquesta manera crec que quedarà un món ben fastigós a la mercè dels mercats internacionals que tan bé ens tracten a tots.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
4 d'octubre de 2010, 17.36 h

#3 I així, en aquest món del capital, ens van les coses...el voler i voler sense importar el més mínim les conseqüencies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
4 d'octubre de 2010, 15.06 h

El que importa de devò es la rapidesa i la minimitzacio del cost de transport , deixant de banda els arbres i els boscos talats , l'economia , la industria i la comoditat del transport dels treballadaors es el que realment importa , aixi que deixem d'estar-nos dosties i punyetes i anem per feina i aixecar la nostra economia que prou tocada i enfonsada està per culpa d'estar masses anys parats amb dilemes daquest tipus.... Si al quart cinturo, hi ha la dotació de capital public !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa Sentmenat
8 de gener de 2009, 12.55 h

Encara fins a dia d'avui no tenia gaire clar quin era el recorregut que seguiria el 4t cinturó, i veient el tram projectat em salten les llàgrimes al veure que una de les zones més verges que queden al vallès occidental, la que hi ha entre Sabadell i Sentmenat, es veurà completament afectada. La quantitat de bosc que s'haurà de talar per poder-hi fer aquest cony de carretera...hi ha gent de poble que encara volem ser de poble...i n'hi ha que no ho entenen!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
5 de gener de 2009, 16.19 h

Joan Saura: "No governaré amb qui pretengui fer el 4t Cinturó. Què falsos aquesta gent! Fins i tot 5, en deixarien fer només per a mantenir la cadira.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.