directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 03:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 17 de desembre de 2008 05:00 h

Bon Nadal i bon espoli fiscal!

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Arriba el Nadal, arriba el 2009 i Catalunya no tindrà nou finançament. De res hauran servit les promeses de Zapatero, les bones intencions de Solbes, les pròrrogues bananeres pactades per Saura ni els últimatums al PSOE de Miquel Iceta (aquests últims, de vergonya aliena). Arribarà Nadal i Catalunya continuarà sense el finançament que li correspon i que, per llei, l'Estatut li reconeix, i en gran part, el toreig que ens dispensa el PSOE serà gràcies als diputats del PSC, que tot i saber de fa anys què en fa Zapatero de les seves promeses, continuen votant-li els pressupostos i fent-li la vida ben fàcil.

Tot plegat, però, podria canviar si els diputats del PSC abandonessin les consignes que els arriben des de Madrid i votessin amb sentit de país i a favor de Catalunya. Una utopia? Potser sí, però diuen que per Nadal aquestes coses passen.

Per tal de fer-ho possible, des de Reagrupament han iniciat una campanya d'enviament de correus electrònics als diputats del PSC a Madrid, desitjant-los un 'Bon espoli fiscal' i demanant-los que es repensin el vot positiu als pressupostos de Zapatero. El correu que s'envia als diputats els recorda que, tot i la submissió del seu partit al PSOE, 'per sobre de tot, representeu el poble de Catalunya'. De moment ja són més de 600 els catalans que han demanat als socialistes catalans de Madrid un vot contrari als comptes de l'Estat, i al Facebook la campanya compta amb 140 membres. Ens queda aconseguir un nou finançament o felicitar-nos l'any vinent amb un altre 'Bon Nadal i bon espoli fiscal'.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.