directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 08:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 19 de desembre de 2008 05:00 h

La SGAE amb la Marató

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

canon sgae
Comparteix
   


Les persones afectades de malalties mentals greus no seran les úniques que es beneficiaran dels diners recaptats durant La Marató de TV3. La Societat General d'Autors i Editors (SGAE) s'embutxacarà al voltant de 45.000 euros en concepte de drets d'autor a través dels discos editats per la cadena autonòmica per a recaptar fons. Amb aquesta notícia ens sorprenia ahir La Vanguardia, confirmada ja per TV3.

Els artistes que han participat al el disc ho han fet de forma altruista i han cedit els seus drets, però la SGAE no pensa renunciar a aquesta ‘comissió’ a costa de la solidaritat. A part dels diners dels discos -dels quals s'han editat 150.000 còpies i que es venen a nou euros-, la SGAE i altres entitats de gestió de drets d'autor també cobraran per les actuacions en directe de la gal•la del diumenge.

TV3 paga anualment una quantitat a diferents entitats i cap descomptarà la part corresponent a la gal·la del dia 14. ‘Aquesta xifra podria estar entre els 15.000 i els 20.000 euros’, explica l'advocat especialitzat en cànon digital Josep Jover. Des de TV3 confirmen el pagament de la suma a la SGAE. ‘No tenen en compte que es tracta d'un acte benèfic i no hi ha hagut tracte de favor’, diu un portaveu de la cadena. Tampoc pensen moure fitxa per això malgrat que els artistes convidats hagin cedit els seus drets a la cadena -entre els participants en el disc estan Arianna Puello, La Carrau, Estopa, Manu Guix, Pastora o Tomeu Penya-



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
20 de desembre de 2008, 12.03 h

Doncs no ho veig malament. L'SGAE fa de mitjancer entre uns i altres... son els altres els que haurien de donar la seva part corresponent (jn cop cobrada) a TV3 si tan solidaris són (o no, que tothom hi està al seu dret). Ah, no clar... que aquí compta allò de ser "solidari". I clar, tampoc van cobrar els professionals que hi treballaven, com els càmeres, regidors, tècnics, etc... És que era la marató... I en Parrot, tampoc va cobrar l'estudi? Menys demagògia, home. Dic, vaja.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Toni fletxa Vila
19 de desembre de 2008, 10.18 h

només se m'acudeix un comentari: "fills de la molt grandíssima puta"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.