directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 03:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 23 de desembre de 2008 05:00 h

L'home més ric

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Un dels homes més ric gràcies a la sort és Jamal Sahid. Segurament també és una de les persones que mereixeria amb més força aquest premi. Tot i el premi, avui ha tornat a cuinar al restaurant 'Els Caragols'. Jamal ha rebut el premi més desitjat: 300.000 euros.

Un premi que es repartirà amb un amic, que també viu al mateix pis pastera. Procedent de Bangla Desh, aquest jove de 18 anys ha assegurat davant els mitjans de comunicació que el primer que farà és obrir el seu propi restaurant. Una iniciativa que encara no ha arribat a comunicar a la seva família, però que no ha dubtat a clamar al centre de Barcelona. Un altre dels objectius de Jamal passa per abandonar el que fins a ara ha estat la seva casa. Com molts dels 'fills del Raval', aquest jove viu en un dels coneguts com 'pisos pastera', un domicili a Drassanes de cinc habitacions i que comparteix amb altres sis persones.

Aquest fet ens ha recordat a aquella cançó ja mítica del grup Dr. Calypso. Aquest tema que us oferim a continuació narra La glòria del protagonista de 2300 Milions. La història d'un guanyador de la loteria de Calella de la Costa que va mantenir l’ai al cor a tota la població, començant pels depredadors dels mitjans de comunicació, i acabant pels depredadors dels banquers, passants pels curiosos. Perquè ja sabem que ‘busquen, busquen, l'home més ric, l'home més ric, per treure'n profit!’




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.