directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 7 de gener de 2009 05:00 h

La sort dels catalans

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

grossa loteria nacional
Comparteix
   


Malgrat la bruixa de Sort no hagi repartit cap primer premi als sortejos d'aquestes festes -el gran premi se l'haurà endut el propietari de l'administració, Xavier Gabriel, amb les astronòmiques xifres de vendes d'aquest Nadal- la providència ha volgut que per una vegada es fes justícia i els principals premis anessin a parar a Catalunya, el territori econòmicament més maltractat de l'Estat.

Sembla talment com si la Loteria de Nadal hagués volgut fer justícia amb el Principat, abocant-hi els milions que des del Govern de Madrid es neguen a retornar-nos, els milions que, des de fa mesos, els partits catalans reclamen a Zapatero per tal de tirar endavant les polítiques socials projectades. Als premis caiguts el 22 de desembre a Barcelona, Sant Quirze, Lleida o Palafrugell, entre d'altres localitats, cal afegir-hi el primer premi del sorteig de Reis venut íntegrament a Terrassa, una nova alegria per Catalunya que tanca el cercle repartint els principals premis de l'any al Principat.

Ara només ens cal esperar que Solbes i Zapatero es deixin d'especulacions, sortejos i atzars i es disposin a donar a Catalunya allò que és just i demana el poble català, que no és més que un finançament que compleixi el que diu la llei orgànica que és l'Estatut.





MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
7 de gener de 2009, 23.06 h

La veritat és que, com sap qualsevol que conegui una mica les tradicions de la loteria espanyola, sap que una de les típiques i tòpiques creences és que aquests premis cauen sempre a llocs on han succeït desgràcies, per tant er clar que els premis havien de venir al Principat, hi ha major desgràcia que la d'estar obligat a ser espanyol i pagar les xerinoles dels que se senten orgullosos de ser.ho?






Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.