directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 6 de març de 2009 05:00 h

Esportista 'campechano'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

francisco franco joan carles rei borbons monarquia
Comparteix
   


Notícies relacionades

Ningú s'atreviria a dir que Juan Carlos I no disposa de bona salut. De la salut econòmica del monarca espanyol n'hem parlat diverses vegades, i és certament envejable i infinitament millor que la dels seus súbdits.

La salut física del Borbó també està ben orientada, i tal com recull el blocaire Popota, el monarca s'exercita diàriament. Així i segons informa Màrius Carol en un article a la revista del DIR, l'ignífug Juan Carlos fa mig any que empra l'innovador sistema 'Power Plate', un sistema d'aquests que anuncien a la teletenda i permet exercitar-se sense fer gaires cabrioles. Segons la revista, el monarca es posa el xandall cada dia i es sotmet a les vibracions miraculoses segons l'assessorament de la barcelonina Clínica Planas.

El Borbó també disposa d'una entrenadora 'personal', que li prepara 'exercicis i estiraments' en aquells dies que no es rendeix a la màquina vibratòria. 'Los que han compartido cacerías con él aseguran que es un incansable caminador, lo que le permite demostrar que está mejor que nunca' assegura en Carol. Cal mirar-s'ho pel costat bo: gràcies a la forma física de l'incansable Juan Carlos, els Mitrofans d'ara endavant no hauran d'estar drogats.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
6 de març de 2009, 11.47 h

Senyors, si us plau, un xic de dignitat, per favor. Això que heu escrit d'aquest personatge, us val la pena fer-ne una notícia ???. Ara ja només falta que també en feu notícia de les aventures i desventures de la letizia a la cort borbònica, així aplegareu o fins i tot desbancareu la premsa rosa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.