directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 26 de febrer de 2009 05:00 h

Maleni al transsiberià

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Justament ara que el Govern espanyol anuncia el seu pla per a les rodalies de Barcelona, amb una inversió de 4.000 euros, i que a través de la disposició addicional tercera de l'Estatut arriben inversions en infraestructures, trobem a faltar la ministra de Foment, Magdalena Álvarez. On és la ministra, ara que podria penjar-se la medalla de portar millores a les rodalies de Barcelona que tant mal de caps li va ocasionar?

Magdalena Álvarez està aquests dies a Sibèria, treballant perquè no es torni a repetir el caos que va patir Madrid amb la nevada del passat 9 de gener. Quan el caos es produeix a la capital del regne, Álvarez pot anar fins a Sibèria. La ministra ha assegurat que el viatge servirà per conèixer de primera mà com funcionen els aeroports i els ferrocarrils siberians que tenen condicions climatològiques extremes per estudiar possibles modificacions que puguin aplicar-se a Madrid.

El viatge de la ministra ha aixecat les ires del Partit Popular que consideren que la gira d'una setmana no és del tot necessària, ja que es podria avaluar la possibilitat d'aplicar les mesures siberianes a l'Estat espanyol sense necessitat de viatjar-hi. No va faltar el toc d'humor de Maleni, que va ironitzar assegurant que a Sibèria mai han tancat un aeroport per baixes temperatures, o que com a mínim ella no ho havia sentit, i que ja ho preguntaria. Seria bo que se n'assegurés abans d'anar-hi, però en tot cas hi ha una afirmació d'Álvarez que és per recordar, és la primera vegada que la sentim dir que cal 'plantejar el dubte de si les coses es poden fer millor'.


imatge

Que ho pregunti als abnegats usuaris d'algunes de les línies més precàries com la de Puigcerdà o la de Lleida que tenen un trajecte d'unes tres hores per arribar a Barcelona. Que prengui nota de com funcionen els trens russos en aquest sentit. Si viatja de Moscou a Sant Petersburg en tren veurà que pot fer el trajecte de 700 quilòmetres en unes cinc hores. La distància entre Lleida i Barcelona és només de 170 quilòmetres.

Les males llengües asseguren que el viatge de Magdalena Álvarez hauria estat la gota que fa vessar el got i que el Govern espanyol no estaria disposat a aguantar més incomoditats provocades per la ministra. No ha calgut que ningú l'enviés a Sibèria, se n'hi ha anat ella sola.






MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Toni fletxa Vilafranca del Penedès
26 de febrer de 2009, 09.42 h

que se la quedin en un gulag, home...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.