directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 16 de març de 2009 05:00 h

Rajoy i els havans

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

rajoy havà
Comparteix
   


Les diverses crisis que afecten en al Partit Popular no semblen afectar gaire a Mariano Rajoy, que ha vist com després de les eleccions basques i especialment després del triomf a Galícia el seu lideratge es veia reforçat. Contràriament al què podria semblar, Rajoy viu un bon moment en la tranquil·litat de l'ull de l'huracà. La polèmica dels espies a la Comunitat de Madrid ha desgastat directament un dels malsons de Rajoy, la presidentíssima madrilenya Esperanza Aguirre, mentre que les investigacions del cas Gürtel estan esquitxant una altra família potencialment perillosa pel líder popular, la de Francisco Camps i el PP valencià.

En aquest sentit, Rajoy es permet el luxe de fumar al seu magnífic despatx del carrer Gènova, contradient la normativa antitabac que prohibeix fumar a la feina. Ho recollia l'Absurd diari fixant-se en una entrevista publicada diumenge passat a La Vanguardia. En la imatge que il·lustrava l'article -Rajoy al seu despatx del Carrer Gènova- s'hi veia perfectament un cender amb les restes d'un havà, el tabac preferit per Rajoy.

Aquest detall va provocar que des del Minoria absoluta intentessin comprovar si a Can PP contradiuen la resta del món i la llei antitabac no es compleix. Després d'una trucada -amb la veu de Josep-Lluís Carod-Rovira- un treballador popular va assegurar que 'com a totes les oficines', a les del PP també està prohibit fumar. La conclusió és clara: Rajoy fuma a feina d'amagat.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.