directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 16 de març de 2009 05:00 h

Els capricis del PP valencià

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


Comparteix
   


A mesura que avancen les investigacions del Cas Gürtel van apareixent més filtracions a la premsa sobre l'opulència que envolta el PP valencià, la cúpula del qual estaria gaudint d'una sèrie de plaers pagats per tots els contribuents que només serien comparables als luxes que es regalava Zaplana en la seva època de ministre.

Aquest diumenge el setmanari El País revelava l'obsessió de Camps per vestir d'etiqueta, i aconseguia entrevistar al sastre del president de la Generalitat valenciana, José Tomás García, un dels citats a declarar per la policia. El sastre explica al diari tots els detalls de la seva relació amb Camps, al que va tractar durant tres anys i per qui va elaborar desenes de peces. José Tomás prenia les mesures a Camps al Ritz, l'hotel habitual del líder del PP valencià a Madrid, i li elaborava trajes que oscil·laven entre els 800 i els 1.200 euros.

Segons la comptabilitat de Garzón, els populars van deixar-se 12.783 euros en fracs, americanes, pantalons i fins i tot l'armilla que Camps va lluir durant la seva visita al Vaticà. Aquestes factures eren pagades pel número 2 de l'imputat Correa, l'administrador únic d'Orange Market, que pagava rebuts de 30.000 euros a base de bitllets de 500. El sastre assegura al diari que els dies anteriors a la seva declaració davant Garzón, Camps va trucar-lo compulsivament demanant-li si existien factures al seu nom. Curiosament després de la seva col·laboració amb la justícia el sastre ha estat acomiadat.

En una altre àmbit, el del parc automobilístic, els populars valencians també s'haurien extralimitat. Els vehicles de luxe dels alts càrrecs valencians són Audis, per defecte el model A8. L'utilitzen Francisco Camps i Rita Barberá, i el mateix cotxe passeja a Carlos Fabra i a l'alcaldessa d'Alacant. L'empresa assegura que són models d'uns 90.000 euros que en aquests casos poden arribar a multiplicar per 10 el seu cost si s'hi afegeix un blindatge personalitzat. Per tenir una idea de la magnitud d'aquestes despeses podem recórrer al cotxe oficial de l'alcaldessa de València, que val més de 267.000 euros. El preu de la 'personalització' de l'A8 de Francisco Camps no s'ha fet públic mai.

La suma de tots aquests vehicles superaria llargament els 500.000 euros de l'automòbil de Touriño, un escàndol que va fer perdre la presidència de la Xunta al socialista gallec. Al costat d'aquestes xifres desorbitades, els 20.000 euros que havia de costar el despatx mòbil al cotxe oficial d'Ernest Benach són quincalla.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Joan fletxa País Valencià
16 de març de 2009, 09.20 h

Tant euros i ni li lluïxen els trajes...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.